Foto 1 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto 2 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto header 3.JPG
Actueel

MHV Evergreen meisjes E3 krijgen training van Jong Oranje speelster Laura van Heugten
 

Volgend weekend nog op het veld en dan gaan we in het weekend van 5/6 december met bijna alle teams de zaal in. Onze materiaalman Johan Huis heeft inmiddels voor alle teams de zaalballen bij de keeperspullen achtergelaten (wees er zuinig op).  
Zwarte Piet is langs geweest bij Evergreen vannacht en heeft een cadeautje achtergelaten! een heel lekker cadeautje zelfs...
in een smulbox zitten heel veel kruidnootjes,snoepjes én cadeautjes!

Sinterklaas komt naar Evergreen!

Lieve jongens en meisjes van Funkey, Hockeyschooltje, de F en E teams.
Sinterklaas en zijn Pieten komen natuurlijk ook dit jaar weer naar Evergreen om een super gezellige middag met ons te beleven.

Donderdagavond 26 november is in het clubhuis van Evergreen het  Scheidsrechter Examen. Wij wensen alle cursisten veel succes.

Beste ouders,
 
In verband met het feit dat wij zoveel mogelijk ouders willen spreken en er tot op heden nog niet zo heel veel aanmeldingen binnen zijn gekomen, hebben wij besloten de nieuwe ouder info avond te verplaatsen naar donderdag 3
Beste leden,

Op de bestuursvergadering van 3 november jl. heeft Ronald Hofman helaas aangekondigd om op korte termijn zijn functie als penningmeester neer te leggen.  De reden daarvoor is dat Ronald zich niet meer kan verenigen met het door het bestuur
Aan de kanjers van de jongste jeugd van Evergreen!
Het is tijd om een oude traditie weer te laten opleven!

Beste vrijwilligers,
 
Op vrijdag 11 december is er weer een door de gemeente Maassluis georganiseerde avond FEEST VOOR DE VRIJWILLIGERS.

Vanaf heden heeft de TC twee nieuwe leden aan boord. Te weten:
Jeroen Patijn - lid hockeytechnische zaken.
Alex Van Der Plas - algemeen lid.

De TC

Afgelopen maandag heeft de nieuwbouwcommissie tijdens de algemene ledenvergadering gepresenteerd hoe ver we zijn met de nieuwbouw plannen. Op bovenstaande afbeelding is zichtbaar hoe ons nieuwe clubhuis eruit komt te zien.

Geen enkel sportveld is veilig tijdens onweer. Hockeyers en andere sporters in de open lucht moeten tijdens onweer stoppen met sporten en een veilige plek zoeken. Dit geldt zeker voor keep(st)ers, die vaak in een metalen doel staan.
 
Hoe te handelen?