Foto 1 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto 2 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto header 3.JPG
Actueel

Vanmiddag tussen 2 en 3 uur is de kick off van de Hoogvliet paspoorten actie. Op het grasveld achter de Hoogvliet supermarkt word de actie feestelijk geopend. De deelnemende verenigingen geven hier ook een demonstratie. Ook worden de eerste plaatjes uitgedeeld! 

Na de zeer succesvolle editie van vorig jaar, Expeditie Evergreen, het 3-daagse kamp voor de C- en D-teams, is de Feestcommissie weer volop bezig met de voorbereidingen.
Want het C/D-KAMP KOMT ER WEER AAN!!
 

Bijlage: Inschrijfformulier 2014.docx

Lieve kinderen van de jongste jeugd,
  In de week van 19 tot en met 26 April vind de jaarlijkse Nationale Sportweek plaats. Zoals ieder jaar doet MHV Evergreen hier aan mee.

Sinds 1977 vindt er een uitwisseling plaats tussen de hockeyclubs van Evergreen en Marlow uit de gelijknamige plaats in Engeland. Dit jaar gaan beide C1 teams naar Engeland.  

De komende weken zijn er veel vrije dagen. Standaard afspraak binnen de KNHB is dat aan alle vrije dagen altijd zoveel mogelijk wordt voldaan. Dit betekent dat op onderstaande data normaal gesproken geen trainingen zijn:

Clubpaspoortenactie op woensdag 23 april 2014 van start!

Het is bijna zo ver. Woensdag 23 april a.s. start dan eindelijk de Clubpaspoortenactie van MHV Evergreen in samenwerking met Hoogvliet supermarkten! Spaar niet alleen je eigen Clubpaspoort ,

URL : Een Dagje WK meer dan Hockey

Beste recreant,
We zijn bezig om te inventariseren of er meer recreanten mee willen doen aan de recreanten competitie. Als je interesse hebt wil je dan onderstaande enquete invullen?

De officiƫle wk webshop is online:
www.hockeywebstore.nl

Na de zeer succesvolle editie van vorig jaar, Expeditie Evergreen, het 3-daagse kamp voor de C- en D-teams, is de Feestcommissie bezig met de voorbereidingen van het kamp van dit jaar!

~ Around The World ~

Voor wie?

Met WK-hockey in het vooruitzicht, heeft de hockeybond het WK-ambassadeurschap ingesteld. Iedere hockeyvereniging wordt gevraagd om iemand als WK-ambassadeur te benoemen. Dat houdt in dat alles wat rondom het WK-hockey plaatsvindt, gecommuniceerd wordt binnen de