Foto 1 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto 2 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto header 3.JPG
Actueel

Beste leden, Op 26 april is Koos Borsboom benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Daarmee is onze club weer een gedecoreerde rijker. Koos heeft de onderscheiding gekregen, mede door zijn inzet als vrijwilliger voor MHV-Evergreen en de gezamelijke hockey- en
de jongste jeugd heeft géén training op vrijdag 29 april, woensdag 4 mei en vrijdag 6 mei. op 11 mei gaan we weer enthousiast van start!
iedereen (nog) een fijne meivakantie!
Caroline en alle trainers
de jeugd teams hebbenvandaag (20/4) tot en met 6 mei geen training.
vanaf maandag 9 mei weer een knallende start!Hallo beste trainers & coaches,

De TC heeft tot op heden nog niet van iedereen de STICK formulieren ontvangen die nodig zijn voor de selectie en samenstelling van de teams van het nieuwe seizoen.

Hallo allemaal,
 
Per vandaag kunt u via onderstaande mailadressen contact opnemen met de TC. Zoals u ziet is er per jeugdlijn een mailadres beschikbaar. Er wordt in de jeugdlijnen geen onderscheid gemaakt tussen de meisjesteams en de jongensteams.

Yves-Christian de Vos (hoofdtrainer) en Jip Regtop (assistent trainer) zijn komend seizoen de nieuwe trainers van MHV Evergreen Dames 1. Het duo zal de vertrekkende hoofdtrainster Caroline Bossers aan het eind van dit seizoen opvolgen.

Hallo allemaal,

Via deze weg wil de TC laten weten dat het inloopspreekuur niet meer 'elke' maandagavond zal zijn. Vanaf nu zal dit alleen op elke eerste maandag van de maand zijn van 19.00 uur tot 21.00 uur. U bent dan als ouder of lid altijd welkom met vragen over