Foto 1 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto 2 bewerkt tbv nieuwe website.JPG Foto header 3.JPG
Actueel

Sinds 1977 vindt er een uitwisseling plaats tussen de hockeyclubs van Evergreen en Marlow uit de gelijknamige plaats in Engeland. Dit jaar gaan beide C1 teams naar Engeland.  

De komende weken zijn er veel vrije dagen. Standaard afspraak binnen de KNHB is dat aan alle vrije dagen altijd zoveel mogelijk wordt voldaan. Dit betekent dat op onderstaande data normaal gesproken geen trainingen zijn:

Aanstaande zaterdag kunnen jullie weer het oud papier inleveren bij de de oud papier container op het parkeerterrein. Volgende week "PAAS weekend" zijn er geen hockeywedstrijden toch zal de container open zijn. 

Clubpaspoortenactie op woensdag 23 april 2014 van start!

Het is bijna zo ver. Woensdag 23 april a.s. start dan eindelijk de Clubpaspoortenactie van MHV Evergreen in samenwerking met Hoogvliet supermarkten! Spaar niet alleen je eigen Clubpaspoort ,

Beste recreant,
We zijn bezig om te inventariseren of er meer recreanten mee willen doen aan de recreanten competitie. Als je interesse hebt wil je dan onderstaande enquete invullen?

URL : Een Dagje WK meer dan Hockey

De officiƫle wk webshop is online:
www.hockeywebstore.nl

Na de zeer succesvolle editie van vorig jaar, Expeditie Evergreen, het 3-daagse kamp voor de C- en D-teams, is de Feestcommissie bezig met de voorbereidingen van het kamp van dit jaar!

~ Around The World ~

Voor wie?

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het Marlow weekend al een paar maanden in volle gang. Afgelopen woensdagavond konden we aan alle deelnemers, ouders, coaches, trainers van de teams MC1 en JC1 het programma presenteren.

Met WK-hockey in het vooruitzicht, heeft de hockeybond het WK-ambassadeurschap ingesteld. Iedere hockeyvereniging wordt gevraagd om iemand als WK-ambassadeur te benoemen. Dat houdt in dat alles wat rondom het WK-hockey plaatsvindt, gecommuniceerd wordt binnen de