header.png
 
 
Feestcommissie

WINTER HOCKEY TOERNOOI

Nieuws afbeelding 12-12-2014

Beste leden van MHV Evergreen,


Zaterdag 27 december 2014 organiseert de Feestcommissie voor alle jeugd en hun ouders/opa’s/oma’s een Winter Hockey Toernooi op Evergreen. Het Winter Hockey Toernooi is een hele middag vol hockeywedstrijdjes met ouder(s) en kind(eren) tegen andere ouder(s) en kind(eren).


Het Winter Hockey Toernooi is voor alle leeftijden: van Mini tot en met A-jeugd- categorie. Dit evenement start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.


Tussen de wedstrijden door kunnen de kinderen ook nog hun hockeytechniek verbeteren door aan een speciale clinic deel te nemen. Een aantal spelers van Dames 1 & Heren 1 zorgen voor een inspirerende clinic van één uur en leren de kinderen graag nieuwe technieken aan. Na afloop krijgen alle kinderen een Certificaat van deelname aan de clinic van Dames 1 en Heren 1.


Tijdens het Winter Hockey Toernooi is er in het clubhuis erwten - en tomatensoep met stokbrood te verkrijgen. De ouders kunnen er ook voor kiezen om een heerlijke glühwein te nemen. Tevens worden er buiten vuurkorven neergezet waar u zich aan kunt opwarmen.


Zoals u wel kunt lezen wordt het dus een dag vol plezier en gezelligheid waarbij we onze favoriete sport ook nog eens gezamenlijk kunnen uitoefenen!!


Om deel te nemen aan het Winter Hockey Toernooi dienen de ouder(s) en kind(eren) zich aan te melden door middel van een inschrijving. De inschrijving kan worden verstuurd naar:
[email protected].

In de mail moeten de namen van de ouder(s) en/of kind(eren) en het team (bijvoorbeeld MB1) waarin het kind speelt, vermeld worden. De inschrijving sluit woensdag 24-12-14 om 12:00 uur. De teams worden ingedeeld aan de hand van de inschrijvingen en de teams waarin de kinderen spelen.


Alle leden, supporters, opa’s, oma’s, tantes, ooms, nichtjes, neefjes die zin hebben om te komen kijken, zijn natuurlijk van harte welkom om het Winter Hockey Toernooi mee te maken.

 

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in en zien met veel plezier de inschrijvingen tegemoet.

 

Met sportieve groet,


De Feestcommissie

 

PS    Indien het veld besneeuwd of bevroren  is, wordt het Winter Hockey Toernooi op vrijdag 26-12-14 vóór 18:00 afgelast.


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01