header.png
 
 
Accommodatie

ONDERHOUD KEEPERSMATERIAAL IN DE ZAAL

Nieuws afbeelding 14-12-2014 Met de start van het zaalseizoen al weer achter ons en met nog wat regenachtige trainingsdagen in het verschiet, heb ik een aantal tips voor het gebruik van het keepersmateriaal. Dat het nat wordt van zweet of de regen is geen probleem, wel als het niet mogelijk is dat de keepersspullen drogen. Het is het hele seizoen al aan te raden om ballen, hesjes, maskers en aanverwante zaken, na de training of wedstrijd achterin het hok te leggen. Alleen het keepersmateriaal in de tas te stoppen en de keeperstas met de rits open in het hok te leggen.

Ook is het mogelijk de spullen los in het keepershok van Evergreen te leggen, hierdoor drogen de spullen beter en blijven ze fris. Voel je vrij om het keepersmateriaal zelfs mee naar huis te nemen. Alles kan eventueel onder een hete douche afgespoeld worden. Let wel op, het een zal wat langer duren om te drogen dan het andere. Legguards zullen zo weer gereed zijn, een echt natte keepersbroek zal wat langer moeten hangen (hang deze aan een kleerhanger in de badkamer!). Vooral bij wisselende keepers is het geen overbodige luxe de keepershelm wekelijks af te spoelen. Voor bijvoorbeeld de gesloten keepershandschoenen kun je gebruik maken van een föhn om het droogproces te versnellen. Let op dat je de föhn niet laat oververhitten.

Uiteindelijk kun je er ook voor kiezen één onderdeel van het keeperspak mee te nemen om uit te hangen. De keepersbroek na bijvoorbeeld een training met regen of de keepershelm.

Als er nog vragen zijn over het schoonmaken van het materiaal, kun je mij altijd bereiken op [email protected].  

Met sportieve groet,
Jannick & Johan
De materiaalcommissie

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01