header.png
 
 
Bestuur

VACATURE BUURTSPORTCOACH 16 UUR PW

Nieuws afbeelding 21-12-2014

Zoals eerder medegedeeld heeft Cheryl de Wildt een baan aanvaard bij de Kardinaal Alfrinkschool. Gekozen is om de door de Gemeente Maassluis gesubsidieerde functie van "combinatiefunctionaris” een tijdelijke invulling te geven, gedurende de tweede helft van dit seizoen.

De belangrijkste reden daarvoor is dat de Gemeente Maassluis meer aandacht wil geven aan het buurtwerk. De functienaam is daarom bij het ingaan van dit seizoen gewijzigd en is nu "buurtsportcoach”. Welzijn E25, dat veel aan buurtwerk doet, is daarom ook betrokken bij het samenwerkingsverband tussen scholen en sportverenigingen. Door de tijdelijke invulling is er volop gelegenheid om het takenpakket van de buurtsportcoach gedurende een half seizoen te evalueren.

In Maassluis zijn vier buurtsportcoaches, die steeds voor twee scholen en één sportvereniging werken. De buurtsportcoach bij Evergreen besteedt per week 8 uur aan de Ichtusschool, 8 uur aan de Kardinaal Alfrinkschool en 16 uur aan Evergreen activiteiten.

Voor beide scholen is de opvolging zo goed als geregeld; er moet alleen nog vier uur per week worden ingevuld  voor de Kardinaal Alfrinkschool.

Evergreen zoekt nu een kandidaat die gedurende de tweede helft van het seizoen zestien uur per week de Evergreen gerelateerde taken van de buurtsportcoach verricht en mogelijk ook de vier uur per week die nog bij de Kardinaal Alfrinkschool open staan.

De werkzaamheden betreffen in het kort het volgende:

  • Samenwerken met de sportbuurtcoaches van de scholen en met Welzijn E25 om jeugd enthousiast te maken en te houden voor sport, in het bijzonder hockey

  • Evenementen organiseren bij Evergreen en de scholen, zoals schoolsportdagen, hockeyclinics, schoolhockeytoernooi, "Kies voor Sport”, vriendjes en vriendinnetjesdag en dergelijke.

  • Trainingen geven en begeleiden bij de groep Jongste Jeugd van Evergreen.

  • Evenementen organiseren binnen Evergreen, de Jongste Jeugd betreffende.

  • Ouderensport promoten, in het bijzonder fithockey.

  • Evergreen en andere sportverenigingen betrekken bij buurtsport initiatieven.

Een meer volledige taakbeschrijving is beschikbaar.

Kandidaten die in aanmerkingen willen komen voor deze functie kunnen dat kenbaar maken aan Martine Rijnberg, secretaris MHV Evergreen, via [email protected]

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01