header.png
 
 
Bestuur

OPVOLGER CHERYL DE WILDT

Nieuws afbeelding 19-1-2015

De vacature, die ontstond toen Cheryl begin van dit jaar bij de Kardinaal Alfrinkschool ging werken, kan nu worden ingevuld. Robbert Paul Aalbregt, een bekende binnen de hockeywereld, heeft de functie van buurtsportcoach aanvaard, vanaf nu tot het einde van het seizoen.

Een aantal jaren geleden heeft Robbert Paul al een dergelijke functie in Gouda vervuld gedurende een periode van drie jaar. Hij weet dus wat het inhoudt en heeft weinig inwerktijd nodig. Naast zijn ervaring als buurtsportcoach heeft hij veel expertise en ervaring in trainen en coachen binnen de hockeysport.

Voor Evergreen is dat erg waardevol. Robbert Paul kan een belangrijke bijdrage leveren in de kwaliteit van de training binnen Evergreen, vooral bij de groep Jongste Jeugd. Er was al een belangrijke stap gemaakt doordat Caroline Bossers per 1 januari de trainingen ging begeleiden van de Jongste Jeugd en op woensdagmiddagen nu daadwerkelijk aanwezig is. Vanaf nu krijgen ook de trainers/sters van de Jongste Jeugd op vrijdag ondersteuning bij hun belangrijke taak.

In samenwerking met de andere buurtsportcoaches in Maassluis en met Welzijn E25, zullen er ook allerlei activiteiten worden opgestart, met als doel, de schooljeugd en de buurtjeugd meer aan sport te laten doen, onder meer hockey.

Evergreen is blij met de benoeming van de nieuwe sportcoach en wenst Robbert Paul veel succes.


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01