header.png
 
 
Lief & Leed

VRIJWILLIGER IN HET ZONNETJE

Nieuws afbeelding 17-2-2015

Vrijwilliger in het zonnetje 


Iedere week zijn vele vrijwilligers actief op en rond de velden van Evergreen.

Als blijk van waardering zetten we maandelijks een vrijwilliger in het zonnetje.

Op deze manier komen we iets over deze vrijwilliger te weten en laten wij weten dat vrijwilligers zeer gewaardeerd worden bij Evergreen, deze houden de club draaiend!


Deze maand Jasper van Blitterswijk !


Vertel kort iets over jezelf: Ik ben 22 jaar en ben bezig met een studie aan de Haagse Hogeschool. Ik doe daar Sportmanagement. Deze opleiding duurt 4 jaar en ik loop stage bij Fittline. Eerst heb ik Fysiotherapie gedaan, maar daar moest ik helaas mee stoppen. Ik woon nog thuis en heb een broer en een zus. Ik speel bij HEREN 1 als vrije verdediger, maar je mag mij ook in de spits zetten, dat vind ik prima!

 

Actief op Evergreen sinds: Ik speel 16 jaar hockey en ben sinds een jaar of 7 actief als vrijwilliger.


Op welke manier ben je op Evergreen terecht gekomen?: Mijn broer hockeyde hier, hij heet Jeroen en is 8 jaar ouder. Toen ik 6 was ging ik ook op hockey. Mijn broer koos uiteindelijk voor tennis, dat deden we ook allebei, en ik koos voor hockey.


Functie : Waar zal ik beginnen? En heb je genoeg ruimte op je blaadje?, begint Jasper lachend zijn antwoord op deze vraag.

Ik begin met de feestcommissie, daar zit ik nu 3 jaar in. We zijn met z’n 5en en we organiseren de hockeyfeesten, ouderwets gezellig, C/D kamp en wijnproeverijen.

Samen met de barcommissie organiseer ik Thé Dansant.

Ik zit in de TC commissie als lijncoördinator JA/B en als lijncoördinator van MC. In die functie begeleid ik de trainers en de coaches van deze teams.

Verder geef ik nog 2x per week training aan de JA en sta ik bij dit team op zaterdag langs de lijn als coach.

Oh ja en ik fluit vaak thuiswedstrijden van Dames 1 en ben aanvoeder van Heren 1 waar ik ook de bierpot beheer (ook niet onbelangrijk J).


Speel je zelf hockey?: Beetje domme vraag van mij, zijn antwoord was dus ook: JA, SOMS! Ik ben in bijna dagelijks op de club te vinden.


Heb je een favoriet team?: Mijn eigen team natuurlijk! Maar ik ga graag kijken bij de hoofdklasse in Rotterdam.


Wat heb nog meer gedaan voor Evergreen?:EUH, even denken, ik heb ook de Greenshot nog bezorgd, ha ha !


Waar kijk je met een positief gevoel op terug?: Al die keren dat ik met mijn team kampioen werd (bij de jeugd)! Dat vond ik geweldig. En ik vond het Marlow-weekend met H1 heel erg gaaf en gezellig.


Wat maakt Evergreen voor jou tot een gezellige vereniging?: Het is een grote familie met een groot groen hart. Het is erg prettig dat het bestuur en de TC makkelijk te bereiken zijn.

Evergreen is eerder een grote familie dan een kleine club!

Ik heb het prima naar mijn zin, het is ook lekker in de buurt.


Heb je een positieve tip voor Evergreen?: Kom wat vaker kijken naar Evergreen-wedstrijden, het is rustig langs de lijn L


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01