header.png
 
 
Wie is wie

VRIJWILLIGER IN HET ZONNETJE

Nieuws afbeelding 30-3-2015

Vrijwilliger in het zonnetje 

Iedere week zijn vele vrijwilligers actief op en rond de velden van Evergreen.

Als blijk van waardering zetten we maandelijks een vrijwilliger in het zonnetje.

Op deze manier komen we iets over deze vrijwilliger te weten en laten wij weten dat vrijwilligers zeer gewaardeerd worden bij Evergreen, deze houden de club draaiend!

Deze maand niet één maar twee vrijwilligers samen in het zonnetje: Marjorie Kuijper en Lilian Willemse.

 

 

 

 

 

 

Kunnen jullie kort iets vertellen over jezelf?: Ik ben Marjorie, ik ben getrouwd met Michel en we hebben drie kinderen, Emese is 17 jaar, Erin is 13 jaar en Éamonn is 9 jaar. Ik werk vijf dagen in de week als leerkracht van een bovenbouwgroep op een Jenaplan basisschool.

Ik ben Lilian, ik ben getrouwd met Robert en we hebben twee dochters, Kim van 16 en Nikki van 13 jaar.

Alle kinderen zitten op hockey, de jongste is het met de paplepel ingegoten, dus voetbal is "not done”.

Actief op Evergreen sinds: We komen allebei al zo’n 9 jaar op Evergreen, toen begonnen onze oudste dochters met hockey. Lilian laat zich al snel strikken door Klaas (we zijn heel blij dat hij weer terug is!), gezellig achter de bar dat was wel iets voor haar. Anderhalf jaar geleden is Marjorie gestrikt door Lilian en staan ze samen achter de bar en zijn ze de voorzitters van de barcommissie.

Wat doen jullie in die commissie?: Iedere maandag is er bestuursoverleg, dan zijn wij namens de barcommissie aanwezig, dit is handig omdat er veel dingen worden besproken waar ook de bar mee te maken heeft. Verder staan we twee keer per maand een dag achter de bar. We wassen, we vullen bij… tja we doen zo veel.

We vinden het heel belangrijk dat er regels zijn en dat er duidelijkheid is, wat kan er wel en wat kan er niet. Ook staat de alcoholwetgeving hoog in het vaandel. Bij een controle op deze wet werd onze inzet beloond en een controle is goed uitgepakt.

 

Spelen jullie zelf hockey?: Dames kijken elkaar aan en antwoorden te gelijk "nee”, wel allebei een keer geprobeerd, maar toen een week lang pijn in onze rug, dus laat ons maar lang de lijn staan als trouwe supporters.

Hebben jullie een favoriet team?: Weer kijken de dames elkaar aan en moeten toegeven dat MA1 wel heel bijzonder is om naar te kijken, die meiden zijn samen groot geworden.

 

Wat hebben jullie nog meer gedaan voor Evergreen?: Lilian is druk met de organisatie van de JJ-dag (samen met Alexia). Ook de Sinterklaasfeesten staan op haar lijstje. Dit soort dingen vindt ze erg belangrijk voor de jongste jeugd. Ooit hadden we een JJ-commissie, helaas bestaat deze commissie momenteel niet meer en is Evergreen dringend op zoek naar mensen die willen helpen met het organiseren van leuke activiteiten voor de jongste jeugd. Wie zich geroepen voelt…. meld je aan bij Lilian, je vindt haar achter de bar J

 

Waar kijken jullie met een positief gevoel op terug?: De pluim van de gemeente na de controle van NIX onder 18. De barcommissie hamert behoorlijk op deze wet en wij zijn blij dat de mistery shopper zich moest legitimeren van de barmedewerker en dat deze persoon onder de 18 geen drank heeft gekregen. We hebben zelf geen idee wie de shopper was en wie er op dat moment achter de bar stond, maar dat maakt ‘nix’ uit, wij zijn trots!

 

Wat maakt Evergreen voor jullie tot een gezellige vereniging?: Het is hier een grote familie met een groen hart.

 

Hebben jullie een tip voor Evergreners? : Na een kort beraad komen ze met de woorden: Geen woorden maar daden! Samen dragen en iets doen voor onze club. Deze boodschap lijkt me duidelijk.

 

Willen jullie nog iets kwijt?: Natuurlijk willen wij iedereen laten weten dat het heel erg leuk is om iets te doen voor de vereniging. De bar is heel leuk en gezellig, met mensen praten en betrokken zijn bij de club en de leden van deze club.

Wij kijken uit naar het nieuwe clubgebouw en dan in het bijzonder naar de inrichting van de keuken en de bar, want daar hebben wij al veel leuke ideeen voor!


 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01