header.png
 
 
Nieuwbouw

NIEUWS VAN DE NIEUWBOUWCOMMISSIE

Nieuws afbeelding 29-5-2015

Het zal vanaf nu anders zijn voor de ons bij het verwezenlijken van de nieuwbouwplannen. Marc Cornelissen heeft ons de afgelopen jaren altijd geïnspireerd en gemotiveerd om de juiste stappen te nemen. Hij was altijd positief kritisch, kon met een overstijgende blik kijken en zijn passie voor duurzaamheid heeft hij op ons overgedragen. Zijn ideeën voor ons nieuwe clubhuis, een gezellig, intiem, tweede huis voor alle leden, zullen we blijven vasthouden en proberen te verwezenlijken.

Om dit te kunnen realiseren zijn de afgelopen maanden de volgende stappen ondernomen. Er zijn gesprekken geweest bij de gemeente en informele gesprekken geweest bij subsidie verstrekkers. De grove schets die getoond is tijdens de ledenvergadering is omgezet in een bestektekening. Zo’n tekening is nodig om de begroting rond te maken, vergunningen aan te vragen en offertes te kunnen aanvragen bij aannemers.

Het aanvragen van een vergunning kan 4 tot 6 maanden duren, dus deze zijn aangevraagd. De volgende stap is om nu te gaan bepalen hoe we de nieuwbouw gaan aanbesteden, zodat we een definitieve begroting kunnen  maken, op basis van de offertes van de verschillende aannemers. 

Voordat we de aanbesteding aan verschillende aannemers gaan doen willen we graag inventariseren of er clubleden zijn die bedrijfsmatig een bijdrage kunnen leveren aan de bouw van het clubhuis. We denken aan bv. loodgieter werkzaamheden, elektriciteit werkzaamheden, geluidsinstallatie, aankleding etc.  Indien dit het geval is graag dit voor 1 juli kenbaar maken bij [email protected].  Wij zullen dan bekijken welk aanbod ons verder kan helpen.

Als deze acties zijn afgerond kan de definitieve begroting opgesteld worden en deze zal samen met de tekeningen worden voorgelegd aan de leden van Evergreen voor een definitieve goedkeuring. Waarschijnlijk zal dit plaatsvinden op de eerst volgende ledenvergadering.

Mark van Spelden, Marcel Verbeek, Ronald Hofman, Wim Bekink en Irene Monster

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01