header.png
 
 
TC

AANKONDIGING NIEUW TEAMINDELINGEN EN NIEUWE TC LEDEN

10-6-2015

Van de TC.

 

Vrijdag 12 juni a.s. worden de nieuwe teamsamenstellingen bekend gemaakt. Zoals al eerder vermeld heeft de TC een zorgvuldige, objectieve, procedure gevolgd om de nieuwe teams samen te stellen. Hierbij heeft de TC gebruik gemaakt van het speler volgsysteem in Hockey-Academy, de selectietraining(en) en de input van huidige trainers en coaches. Omdat de coaches en trainers een goed overzicht hebben over hun eigen team(s) heeft de TC met hen hierover gesproken.

 

De selectie binnen de meisjes D-lijn kost wat meer tijd. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat de TC daarover het advies heeft gevraagd van Robbert-Paul Aalbregt en Caroline Bossers. De TC zal voor aanstaande woensdag het advies van hen ontvangen waarna de nieuwe team samenstellingen op vrijdag 12 juni op de website bekend zullen worden gemaakt.

 

De TC streeft ernaar om, voor aanvang van de zomerstop, de samenstelling van de begeleiding van de jeugdteams, waaronder invulling van trainers en coaches, rond te krijgen. Ook is het de bedoeling om voor de zomerstop een informatieavond te organiseren voor alle leden waarin door de TC uitleg zal worden gegeven over de vorderingen van de afgelopen periode en de plannen voor komend seizoen. De datum van deze informatieavond zal via de website bekend worden gemaakt.

 

Het huidige hoofd van de TC, Jip Regtop, heeft aangegeven na dit seizoen zijn functie neer te leggen. Op verzoek van het bestuur zal Rob Gabreƫls aankomend seizoen de functie van Jip (als hoofd TC) overnemen. Rob zal zich als hoofd TC met name bezig gaan houden met het verbeteren van de organisatie van de huidige jeugdlijnen, de communicatie vanuit TC naar de leden, het aanbrengen van structuur binnen het gewenste selectiebeleid en het geven van sturing aan de overige TC leden en trainers/coaches binnen Evergreen. Het bestuur heeft tevens aan Paul Luijnenburg verzocht om aankomend seizoen als interim-lid plaats te nemen in de TC. Paul zal zich met name gaan bezig houden met het opstellen en doorvoeren van het TC beleidsplan.

 

Hopelijk kan iedereen terug kijken op een leuk en vooral gezellig hockeyseizoen en kunnen we na de zomerstop uitgerust en enthousiast beginnen aan een nieuw hockeyseizoen!

 

De TC.

Gerelateerde nieuwsberichten

Commissie Hockeyzaken
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01