header.png
 
 
TC

TEAMINDELING

Nieuws afbeelding 11-6-2015

Hallo allemaal,

De nieuwe teamindelingen voor het aankomende seizoen 2015-2016 zijn klaar. De TC is op dit moment nog hard bezig om voor elk team passende trainers en coaches aan te trekken. De TC had als voornemen om dit gelijktijdig te kunnen melden met de nieuwe team indelingen maar dat is ons helaas niet gelukt, we streven ernaar om de coach- en trainer posities voor aanvang van het nieuwe seizoen bekend te kunnen maken.

 De indeling kan je vinden door op de site in te loggen met je lidnummer en wachtwoord. Je kan dan kiezen voor "Algemeen" dan voor "Documenten" en dan staat het onder het kopje "teamindeling 2015-2016".

De huidige TC en toekomstige TC leden zullen tijdens een informatie avond aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden aangaande de teamindelingen. De datum van deze avond zal op korte termijn via de website bekend worden gemaakt.

 Verder heeft de TC met Robbert-Paul en Caroline Bossers afgesproken dat zij nog training geven tot 22 juni 2015. Robbert-Paul en Caroline zullen zelf via de mail aangeven wie, waar en wanneer moet trainen.

 De start van het seizoen 2015-2016 zal beginnen op 17 augustus 2015. Verder zijn we al druk bezig om voor diverse jeugdteams oefenwedstrijden te regelen aan het einde van augustus. Caroline heeft een aantal teams van HDS bereid gevonden om tegen Evergreen te spelen. Maar daar horen jullie bij aanvang van het seizoen nog meer over.

Als laatste kan ik jullie mededelen dat de trainingsdagen en tijdstippen zullen wijzigen. Dit heeft met name te maken met het feit dat de TC van mening is dat de teams van een jeugdlijn gelijktijdig moet trainen waarbij de trainingen geleid worden door de individuele teamtrainers die op hun beurt weer worden begeleid door een lijnverantwoordelijke. Ook hier ontvangen jullie in het begin van het nieuwe seizoen nog meer informatie over.

 De TC.

 

PS: De indeling van de Jongste Jeugd zal ook 12 juni worden bekend gemaakt, echter laat dit nu nog even op zich wachten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Commissie Hockeyzaken
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01