header.png
 
 
Feestcommissie

C/D-KAMP "OP SAFARI" BIJ MHV EVERGREEN

Nieuws afbeelding 30-6-2015

Vrijdag 26 juni werd het grasveld naast de hockeyvelden even een tijdelijke camping voor zo’n 72 deelnemers aan het C & D kamp. De Feestcommissie had weer groot uitgepakt met het Thema MHV Evergreen op Safari.  Nadat de tenten waren neergezet en de ouders vertrokken kon de indeling bekend gemaakt worden.  Alle kinderen hadden een wit shirt bij zich die natuurlijk geschilderd kon worden in het thema van het team en als extra hadden ze allemaal een gekleurd lint gekregen. Zo waren teams goed herkenbaar;  De Oranje Leeuwen, Rose Flamingo’s, Witte Zebra’s, Paarse Nijlpaarden, Rode Orang Oetangs, Zwarte Panters en  Gele tijgers . Na het eten was het tijd voor een dropping.  Een tocht van zo’n 2,5 kilometer als je in één keer goed liep en anders ja,  dan was je wat langer onderweg. De sfeer zat er goed in en toen de laatste groepen terug waren was het hoog tijd voor een paar uur slaap want Zaterdag begon de dag alweer vroeg met ochtend gymnastiek.


Alle teams konden na het ontbijt echt het veld op voor het Van Zanden hockey toernooi wat gewonnen werd door team Paars de Nijlpaarden.  Na de lunch vertrok alles per fiets naar het centrum van Maassluis voor een Vossenjacht. Diverse Evergreeners waren verkleed  en liepen door het centrum met dit prachtige weer was dit natuurlijk geen enkel probleem.  Dit jaar kregen ze een letter bij alle "Verkleedde”  Evergreeners  na wat gepuzzel kwamen ze op het woord Bananeneter. Daarnaast was er een foto opdracht  "maak een originele foto bij de sponsor van je MHV Evergreen shirt”.  De geweldige creatie’s zijn te vinden op de facebook pagina’s van MHV Evergreen en  Van Zanden Orthodondtie natuurlijk kregen alle kinderen een kleine verrassing mee. Toch is er één team de winnaar van het Toernooi  dit zijn de Nijlpaarden en zullen binnenkort een uitnodiging ontvangen om een "ECHT” op maat gemaakt bitje te laten maken in de praktijk  bij  de Orthodontist  Rens van Zanden.  Alle andere spelers kunnen op 22 augustus a.s.  op MHV Evergreen terecht  om een Bitje "Op Maat” te bestellen. 


Na dit evenement volgt het ruilspel op pad gaan met een lollie en kijken waarvoor je deze kunt ruilen. Leuk om te zien wat er wordt verzonnen om weer wat aparts terug te krijgen. Na een lekker ijsje van IJssalon Jeroen was het tijd om terug te gaan naar het MHV Evergreen terrein.  


Na het eten gingen de voetjes van de vloer voor een quiz en de bonte avond wat afgesloten werd met een spannend verhaal…inmiddels was het al goed donker buiten en konden we aan de "Spook” tocht beginnen. Spanning, Griezelen en gillen door het  Sterretjes bos waarna ze heerlijk bij het kampvuur konden bijkomen. Nog één kort nachtje en het weekend is om . Tijd om de tenten weer op te ruimen en om het Feest commissie team bestaande uit; Lisa, Emese, Jill, Marije, Beaudine, Limor en Jasper super te bedanken voor de geweldige organisatie.

 
Bijlage DSC_0290.JPG

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01