header.png
 
 
TC

De LAATSTE LOODJES...

Nieuws afbeelding 10-7-2015

Hallo allemaal,

 

Het werk van de TC zit er voor 95% op. Nagenoeg alle teams hebben voor aankomend seizoen genoeg spelers, coaches en trainers. In tegenstelling tot eerdere jaren is het Evergreen nu (bijna) gelukt om alles klaar te hebben voor aanvang van het nieuwe seizoen. Wij hopen dat er hierdoor meer rust is bij de leden en de ouders van de jeugdleden.


Op het laatste moment hebben er enkele verschuivingen plaats gevonden bij de jeugdleden alsmede bij de jongste Jeugd. Bij de indeling van dit seizoen zijn we altijd uitgegaan van de huidige ledenaantallen en de door de bond opgelegde leeftijdscriteria. In tegenstelling tot eerdere jaren hebben we ervoor gekozen om deze duidelijkheid vooraf te verstrekken en niet uit te gaan van nieuwe aanmeldingen tijdens de zomervakantie.  

 

De spelers/speelsters die door de TC zijn benaderd zijn gekozen op basis van techniek, fysieke gesteldheid en op basis van bekendheid met de speelsters/spelers van het team waar zij naar toe gaan (de zogenaamde klik tussen de speelsters). Dit is nodig omdat deze speelsters/spelers een jaar overslaan en tegen oudere en fysiek sterkere spelers/speelsters gaan spelen. Het doorschuiven van deze spelers/speelsters is in overleg gegaan met de ouders van deze speelsters/spelers. Door deze verschuivingen hebben nu alle teams genoeg speelsters/spelers. Met betrekking tot de gewijzigde indeling van de Jongste Jeugd kan ik vertellen dat dit in overleg is gegaan met de trainingscoördinator van de Jongste Jeugd, namelijk Caroline.

 

Als TC begrijpen wij dat dit verwarring kan veroorzaken bij leden en ouders. Indien leden of hun ouders persoonlijke uitleg willen krijgen omtrent dit soort verschuivingen dan nodig ik u graag uit om even binnen te lopen tijdens het spreekuur van de TC. Daar kunt u terecht met alle vragen die u heeft voor de TC. De TC houdt in de zomerstop nog 2 x een spreekuur en dat zal zijn op maandag 13 en 20 juli vanaf 19.00 uur.

 

De TC zal vanaf de start van het nieuwe seizoen elke maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur aanwezig zijn op Evergreen.

 

Ik wens iedereen alvast een fijne vakantie toe, en wij zien elkaar vast wel langs de lijn als het nieuwe seizoen begint!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens de gehele TC,

 

Rob Gabreëls

Hoofd TC

MHV Evergreen

Gerelateerde nieuwsberichten

Commissie Hockeyzaken
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01