header.png
 
 
Accommodatie

MATERIAAL? WORDT AAN GEWERKT!

Nieuws afbeelding 11-7-2015 Zoals in eerder berichtgeving is vermeld, is al het materiaal dat in de keepershokken hoort, nu ingeleverd. De materiaalcommissie is bezig met er voor te zorgen dat er komend seizoen door alle teams weer gespeeld kan gaan worden. Hesjes en hockeyballen tellen, keeperspakken nakijken en in de correcte hokken stoppen.

Dat betekent dat er vanaf dit moment geen toegang meer is voor de teams tot de hokken. Indien er eerder getraind gaat worden dan door de Technische Commissie gecommuniceerd is via het trainingsschema, graag een melding hiervan naar de TC, zodat de materiaalcommissie er voor kan zorgen dat er aan meer getraind kan worden dan de conditie.
Indien er onverhoopt toch nog materiaal is wat ingeleverd moet worden, dan kan dit bij Johan en mij op de maandagavondtraining, graag even een mail naar [email protected] met een kleine notificatie.

Verder zullen er aan de start van het nieuwe seizoen twee infoavonden zijn waarbij ook het materiaal uitgegeven wordt aan de trainers en/of coaches. Dan wensen wij jullie een fijne vakantie en zien we jullie graag het nieuwe seizoen weer. 

Groetjes,
Johan & Jannick

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01