header.png
 
 
Bestuur

NOG EEN KEER OVER BITJES

Nieuws afbeelding 1-9-2015

Beste Jongste Jeugdleden en Ouders/Verzorgers,

Vanaf het aankomende seizoen 2015-2016 verplicht de KNHB om tijdens georganiseerde wedstrijden een mondbeschermer te dragen. De bond adviseert een door de tandtechnicus vervaardigde mondbeschermer. Letsel aan tanden kan met een goede mondbeschermer worden voorkomen of beperkt.

Aangezien een aantal leden op de hapdag niet in de gelegenheid waren, geven wij de leden van Evergreen nogmaals de mogelijkheid in verband met deze nieuwe regelgeving om een afdruk voor een bitje te laten maken met naam en telefoonnummer in de praktijk van Van Zanden Orthodontie:

                                                                                                                                                       - maandag 7 september 2015 tussen 17.15 uur en 18.30 uur locatie Maassluis aan de Lange Boonestraat 10                                                                                                                            of                                                                                                                                                   - dinsdag 8 september 2015 van 17.30 uur tot 18.30 uur locatie Vlaardingen aan de Reigerlaan 53

Speciale actieprijs € 50,=

Gaarne van tevoren aanmelden via [email protected]

Betaling
U kunt contant of met PIN betalen. U ontvangt bij het maken van de afdruk een factuur, probeer altijd te declareren bij uw zorgverzekeraar. Een aantal zorgverzekeraars geeft aanvullend een vergoeding, deze is afhankelijk van uw polis.

Meerprijzen
Glitters € 5,-
2-kleuren € 10,-
3-kleuren € 15,-

Standaard kleuren:
Transparant/Rood/Roze/Geel/Groen/Blauw/Paars/Wit/Blauw/Goud/Zwart/Zilver/Turquoise/Neon geel/Neon groen/Neon rood/Oranje

Wissel gebit?
Als een kind in de wisselfase zit kan er een bitje worden vervaardigd waarbij ruimte is uitgespaard in het bitje zodat het langere tijd blijft passen. Er wordt een garantie gegeven op de pasvorm van 1 seizoen, past het bitje binnen deze periode niet meer dan wordt dit aangepast. Lukt dit niet dan krijgt u kosteloos een nieuwe. 
Belangrijk: Niet op het bitje kauwen!

Beugels?
Voor sporters met een beugel worden bitjes vervaardigd waarbij rekening wordt gehouden met het roteren van de elementen, zodat het bitje gedurende de beugelperiode blijft passen.

Bitjes klaar
Het bitje is na minimaal 3 weken klaar, op de website van Evergreen wordt bekend gemaakt vanaf welke datum u het bitje kunt afhalen bij:

Van Zanden Orthodontie, Reigerlaan 53 te Vlaardingen.


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01