header.png
 
 
Bestuur

START VAN HET NIEUWE SEIZOEN

Nieuws afbeelding 12-9-2015

Start van het nieuwe Seizoen

Dit weekend start voor alle teams weer de competitie. Zaterdag wordt het seizoen geopend, met in de middaguren allerlei activiteiten voor de Evergreen jeugd, georganiseerd door de feestcommissie. Dit is de eerste feestelijke activiteit van het seizoen; er zullen er zeker meer volgen.

Aan het einde van het afgelopen seizoen was de TC erin geslaagd om voor praktisch alle teams trainers en coaches bereid te vinden om zich in te zetten. Het was daarom jammer dat tijdens de zomerstop problemen ontstonden bij het Dames 1 team. Het gevolg was dat er wijzigingen moesten worden doorgevoerd in de Dames en Meisjes-A lijnen, waar niet iedereen gelukkig mee was. Nu dat achter de rug is kunnen alle teams met veel inzet en hockeyplezier aan het nieuwe seizoen beginnen

Dat geldt ook voor alle commissies binnen Evergreen. Een aantal daarvan heeft de handen al uit de mouwen gestoken om het seizoen goed te laten opstarten, denk bij voorbeeld aan de TC, de wedstrijdcommissie, de barcommissie, de sponsorcommissie, de feestcommissie. Maar er zijn meer commissies en vrijwilligers binnen Evergreen, zowel leden als ouders van jeugdleden. De inzet van al die vrijwilligers is nodig om dit seizoen succesvol te maken, met veel hockeyplezier en veel clubgevoel bij iedereen.

Graag willen we nog de aandacht vestigen op Sportiviteit en Respect, zowel binnen het veld als daarbuiten. Hockey is een mooie sport; laten we er met z’n allen aan werken om dat zo te houden.

Namens het bestuur,

Koos Ouwerkerk 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01