VERSLAG JB1

Nieuws afbeelding 13-9-2015

Jongens B1 van MHV Evergreen maken een goede start
"Het nieuwe hockeyseizoen is weer begonnen! Na de zomervakantie, drie weken training, twee oefenwedstrijden is de JB1 klaar voor de voorcompetitie.
Als eerste tegenstander mogen we thuis Krimpen JB1 ontvangen. dit zijn tweede jaars B en boomlange kerels! Dat wordt zeker geen makkie! Zeker niet omdat er twee spelers ontbraken, dat betekende weinig wissels waardoor iedereen harder moet werken.
Met de teambespreking met aanwijzingen op zak gingen de jongens vol goede moed het veld in.
Na het fluitsignaal ging de wedstrijd van start. Warempel, na zes minuten het eerste doelpunt voor Evergreen! Dat biedt kansen!
Krimpen is overrompeld, na een afgekeurd doelpunt van Evergreen is de stand overtuigd 4-1 in de rust geworden. Om te zorgen dat de spelers van Evergreen op hun hoede blijven en de rust te bewaren volgt er weer een nieuwe peptalk in de rust. Dit heeft geholpen, de uiteindelijke stand is 5-1 geworden voor Evergreen.
De jongens hebben uitstekend gehockeyd en hebben het publiek een mooie wedstrijd laten zien. De teambuilding (survival) sessie van twee weken terug bij wielerbaan "De Coureur” heeft zeker geholpen om de jongens tot een hechter team te laten groeien.
Na de ereronde om het publiek te bedanken wachtte de jongens nog een verassing. Het team is volledig in mooie trainingspakken gestoken door de teamsponsor Biesheuvelsport in de Anne de Vries straat in Maassluis. Zelfs de coach heeft een mooie jas gekregen!
Als dat geen sportief seizoen wordt! Op naar de volgende wedstrijd.”