header.png
 
 
Bestuur

FUNKEYTRAINER GEZOCHT

Nieuws afbeelding 6-11-2015 Funkeytrainer gezocht ! 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Funkeytrainer die onze jongste jeugd de beginselen van Hockey wil bijbrengen, maar die het vooral leuk vind om met een groepje kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar op woensdag van 15:00 - 16: 00 plezier te hebben.  

Achtergrond informatie:

Zoals bekend bieden wij als Evergreen een hockey programma aan onder de naam Funkeys.  Funkey hockey is bedoeld voor de kleintjes van vier tot zes jaar. Funkey is een leuke en laagdrempelige activiteit, waarin de nadruk ligt op lekker sportief bezig zijn, plezier maken en uiteraard bezig zijn met hockey. Sinds een paar jaar is daar is daar veel animo voor. Funkey werd de afgelopen jaren gegeven door Cheryl de Wildt en later Robbert Paul Aalbregt, beiden werden vanuit de gemeente als zogenaamde combinatiefunctionaris ter beschikking gesteld aan Evergreen. De toestroom van Funkey komt normaal gesproken uit spontane aanmeldingen, maar ook vanuit de gemeente, die dit vanuit de gymles op de basis school, kinderen stimuleert om op een sportverenging te gaan. De combinatiefunctionaris speelt daar een belangrijke rol in. Helaas heeft de gemeente besloten om de combinatiefunctionaris in de huidige vorm te schrappen. Hiermee is niet alleen de toestroom van nieuwe Funkey leden vanuit de scholen stilgevallen, maar hebben we op dit moment ook geen begeleider meer die de Funkey’s op ons veld wil bezighouden. De gemeente wil via het zogenaamde Welzijn E-25 nog wel steeds een rol spelen in het coördineren van toestroom bij de scholen richting Evergreen, maar wil geen rol meer spelen in de begeleiding op het veld. Ook de manier van aanleveren is nog onderwerp van gesprek met de gemeente. 

Het bestuur van Evergreen betreurt het wegvallen van de combinatiefunctionaris, maar vindt het toch belangrijk dat Funkey Hockey voor Evergreen blijft bestaan. Om die reden willen wij met Funkey Hockey op een andere manier een doorstart maken. Onze eerste voorkeur gaat ernaar uit dat wij vanuit de club een of meerdere vrijwilligers als Funkeytrainers aanstellen, die deze jonge groep op het veld gaat begeleiden, totdat ze qua leeftijd kunnen doorstromen naar de F-jeugd. Invulling van deze functie mag op vaste- of op roulatie basis. Van de de Funkeytrainer verwachten wij dat die ervaringen heeft met, maar het vooral leuk vindt om een groepje jonge kinderen te begeleiden. Uitgebreide hockeyervaring is geen vereiste. Trainingsprogramma’s en spelmateriaal zijn aanwezig. Tijdstip van de training : iedere woensdagmiddag tussen 15:00 en 16:00.  Bij voldoende omvang worden op zaterdagochtend onderlinge Funkeywedstrijdjes georganiseerd. We beginnen met een kleine groep, deze bestaat op dit moment uit 5 kinderen. Ten behoeve van deze functie wordt vanuit de club een bescheiden vrijwilligersbijdrage ter beschikking gesteld. Ook spelers uit de jeugd A t/m C lijn mogen zich melden in het kader van de invulling van de maatschappelijke stage. 

Geïnteresseerd in deze functie ? Neem dan kan contact op met Martine of neem stuur een mail naar : [email protected].  

Het bestuur
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01