header.png
 
 
Jongste Jeugd

ME3 TRAINING VAN JONG ORANJE SPEELSTER LAURA VAN HEUGTEN

Nieuws afbeelding 25-11-2015

MHV Evergreen meisjes E3 krijgen training van Jong Oranje speelster Laura van Heugten

 

Woensdag 11 november kreeg hockeyclub Evergreen hoog bezoek van nationaal hockeytalent Laura van Heugten. Laura hockeyt bij Amsterdam en zit bovendien in de selectie van Jong Oranje. 

 

De meisjes van M6E3 waren zeer vereert dat Laura speciaal voor hen een training kwam geven bij Evergreen. Laura ging meteen van start met veel techniekoefeningen en vertelde de meisjes dat je veel kunt leren door zelf thuis allerlei oefeningen met een stick en een bal te doen. Zo ging zij vroeger zelf met haar moeder mee boodschappen doen terwijl ze onderweg de bal probeerde hoog te houden. Zo kreeg zij steeds meer balgevoel en dat was én is terug te zien op het veld.

 

De meisjes waren best onder de indruk van Laura en deden heel erg hun best tijdens deze bijzondere training. Ook de vaste trainers van M6E3, Gijs en Tim Bunt, waren aanwezig om Laura te ondersteunen en meteen wat trainingsvaardigheden op te doen.

 

Al met al was het een erg geslaagde middag die werd afgesloten met een uitgebreide handtekeningensessie en heel veel foto’s!

 

Namens M6E3: Laura bedankt en veel succes in Jong Oranje!!


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01