header.png
 
 
Bestuur

EXTRA INFO VOOR INVULLEN CV-OK

Nieuws afbeelding 29-11-2015

Beste leden,

 

Zoals aangekondigd op de ALV van 5 oktober jl. heeft de club een zogenaamde CV-OK check laten uitvoeren. De behoefte aan een dergelijke check is door de leden herhaaldelijk aangegeven, met name als gevolg van de incidenten bij HGC.   Op dit moment loopt de check nog. Een aantal leden heeft tot op heden niet gereageerd op de oproep.  Deze zullen binnenkort persoonlijk door een bestuurslid worden benaderd.  

 

Het bestuur hecht er zeer aan om te benadrukken dat de check niet bedoeld is om persoonlijke gegevens of de hele achtergrond van leden te achterhalen. De check heeft specifiek doel en staat in verhouding tot de functie die iemand binnen de club wil betrekken.  Het doel voor de meeste leden die hiervoor zijn aangemeld is, dat wij als club tot op zekere hoogte weten of wij spelers een veilige sport en spel omgeving kunnen bieden. Dit betreft met name in de omgang met minderjarigen.

 

Voor de bestuursleden geldt weer een ander doel, bijvoorbeeld de omgang met club middelen. De check zelf wordt uitgevoerd door het Ministerie van Justitie.  

 

De club, maar ook het bureau dat het onderzoek (CV-OK) uitvoert krijgen de uitslag niet te zien van het ministerie van Justitie.  Het is aan het betreffende lid zelf om de uitslag van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), na afloop van de check naar het onderzoeksbureau terug te sturen. De club krijgt deze nooit te zien, wel krijgt de club de uiteindelijk uitslag te zien : namelijk hoeveel van de aangemelde leden een positieve uitslag hebben ontvangen en deze teruggestuurd hebben naar CV-OK.

 

Mocht je over het bovenstaande nog vragen of opmerkingen hebben, kom dan op dinsdagavond tijdens de wekelijkse bestuursvergadering even langs of stuur een e-mail naar [email protected].

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01