header.png
 
 
Toernooi Commissaris

INFORMATIE OVER DEELNAME AAN TOERNOOI

Nieuws afbeelding 12-12-2015

Elk team kan mee doen aan een toernooi
Voor elk team is het mogelijk om mee te doen aan een toernooi. Deze toernooien staan zodra ze binnenkomen op de Lisa app. onder het kopje Evenementen en op de site onder het kopje informatie toernooischema. Als ouders van een team het leuk vinden om zelf iets te organiseren om iets verder weg te kunnen spelen is dat altijd mogelijk. Stuur dan even een berichtje met het idee naar het bestuur. Zo heeft de C2 een wedstrijd gepland staan i...n België met Pasen en zijn er vorig jaar ook 2 teams een weekend naar Normandië geweest ook georganiseerd door 1 ouder.

Voor alle E teams wordt er door de KNHB altijd een Jongste Jeugd dag georganiseerd. Op deze dag wordt bij elke hockey vereniging toernooien gespeeld en de teams worden ingedeeld door de KNHB.

Naast deze toernooien is er een Toernooi met een Traditie " Marlow ” De Engelse hockeyclub uit het gelijknamige plaatsje Marlow . Jaarlijks wordt er een weekend georganiseerd door een 2tal ouders van de Jongens C1 en een 2tal ouders van de Meisjes C1. Het ene jaar vindt de ontmoeting plaats in Marlow het andere jaar bij MHV Evergreen. Deze traditie heeft een lange geschiedenis want in 2016 vindt de 39 ste ontmoeting plaats. Meer informatie en geschiedenis over Marlow is te vinden op de site en op de Facebook pagina Marlow – Evergreen 2016 .

Op de Site van de KNHB staan ook diverse hockey kampen vermeld. De toernooien staan aan het einde van het zaal seizoen vermeld bij de KNHB

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01