header.png
 
 
Bestuur

TOERNOOI BIJDRAGE VOOR ALLE JEUGDTEAMS!

Nieuws afbeelding 23-3-2016

Alle jeugdteams (F/E/D/C/B/A) van MHV Evergreen kunnen elk seizoen meedoen aan toernooien. Om de jeugdteams hierin tegemoet te komen draagt MHV Evergreen haar steentje bij en stelt voor elk team een bijdrage van maximaal 100 euro ter beschikking.

 

De spelregels omtrent deze bijdrage zijn:

 

Inschrijfgeld voor een toernooi wordt eerst door het desbetreffende team zelf betaald waarna het team het inschrijfgeld later bij de penningmeester van MHV Evergreen kan declareren ([email protected]). Ook hier betreft het een eenmalige bijdrage van 100 euro. Het declaratieformulier kan men via onze website downloaden na het inloggen. Wanneer de declaratie wordt ingestuurd naar de penningmeester dan dient het bewijs van betaling en de nota als bijlage worden bijgesloten.

 

De declaratie dient te worden ingediend voor 30 juni van een speelseizoen  Bij indiening na deze datum wordt geen bijdrage meer betaald vanuit Evergreen.

 

Jongste Jeugd (E6 en 8-tallen):

Vanuit de KNHB is het verplicht gesteld dat alle jongste jeugdteams moeten mee doen met een jongste jeugd dag. De betaling voor deze jongste jeugd dag wordt door de KNHB geregeld via de deelnemende en organiserende clubs.


Uitnodigingsbrieven worden door de organiserende verenigingen uiterlijk 15 april verzonden. Het verschuldigde inschrijfgeld zal door de KNHB worden verrekend en zal omstreeks op 15 mei 2016 van de rekening van de club worden afgeschreven en automatisch worden bijgeschreven op de rekening van de organiserende club.


Daarnaast is er natuurlijk de gelegenheid om deel te nemen aan een ander toernooi.

De 100 euro die door MHV Evergreen beschikbaar wordt gesteld is zowel voor de jongste jeugd dag en een eventueel ander toernooi. Dit jaar zijn de kosten voor de jongste jeugd dag voor 6-tallen € 50,- en voor 8-tallen €60,-. Dus wanneer een (verplicht) jongste jeugd dag 50 euro kost aan inschrijfgeld dan heeft het dfesbetreffende team nog recht op 50 euro bijdrage van MHV Evergreen voor een ander toernooi.



 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01