header.png
 
 
Bestuur

VERVANGING VELD 1

Nieuws afbeelding 29-5-2016


Beste Leden,


Zoals bekend is Veld 1 hard aan vervanging toe. Tijdens de ALV van  22 september 2014 hebben de leden aangegeven dat bij vervanging er een voorkeur is voor de aanleg van een waterveld in plaats van een zandveld. Ook is er tijdens deze ALV aan het bestuur een mandaat gegeven om, met een maximale contributieverhoging van 15%, gesprekken hierover met de gemeente te gaan voeren. Deze verhoging is noodzakelijk door de te verwachte hogere huur en het waterverbruik van het veld.   


Op 18 mei jl. heeft er een bestuurlijk overleg plaatsgevonden met de Gemeente Maassluis. Het resultaat van dat overleg is dat we het met de Gemeente Maassluis eens zijn geworden over de vervanging van het huidige Veld 1 door een waterveld. Daarbij gaan we uit van een vervanging rond maart 2017. De komende weken zullen details zoals de planning, het te volgen keuzetraject en de financiĆ«n nader worden uitgewerkt, waarna een speciale ALV zal worden ingepland. Tijdens die ALV zullen de leden verzocht worden akkoord te gaan met het plan.


Als bestuur zijn wij erg blij met deze ontwikkeling. Op een waterveld kan sneller en dynamischer hockey gespeeld worden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij de aansluiting met de trends in de hockeywereld, maar ook met clubs in de omgeving, niet verliezen. Het bestuur staat op het standpunt dat het hebben van goede veldfaciliteiten zeer belangrijk is voor de leden.


Zoals bekend lopen ook de voorbereidingen voor een nieuw clubhuis nog steeds. De bouwtekeningen liggen klaar, maar de diverse vergunningen laten nog even op zich wachten en ook qua financiĆ«n is het plaatje nog niet rond. In goed overleg met de bouwcommissie heeft het bestuur besloten de komende periode de hoogste  prioriteit te geven aan de aanleg van het veld en de stappen, die gezet moeten worden voor een nieuw clubhuis, minder prioriteit te geven. Binnenkort zal hier nader over bericht worden.


Het bestuur

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01