header.png
 
 
Bestuur

Bericht van de penningmeester

30-5-2016

Terwijl het seizoen bijna afgelopen is, zijn er nog steeds enkelen die de contributie niet betaald hebben. Deze mensen hebben na de factuur in oktober een 1eaanmaning en later een 2e aanmaning met boete toegezonden gekregen. Deze zaken zijn gezonden aan het emailadres, zoals dit in LISA is vermeld, conform hun opgave. Als dit op een bepaald moment gewijzigd is, had dit of aan de ledenadministratie doorgegeven of door henzelf met behulp van lidnummer en wachtwoord aangepast moeten worden. Anders gezegd, het is niet de verantwoordelijkheid van Evergreen dat het emailadres wellicht niet klopt.

 

MHV Evergreen is nu genoodzaakt door deze mensen, overeenkomstig de statuten van de vereniging, een incassobureau in te schakelen. Daar zijn kosten mee gemoeid die door de wanbetalers dient te worden betaald. Daar wij het een en ander dan aan derden hebben overgedragen, zijn wij als club geen direct belanghebbende meer, waardoor rechtstreeks aan het incassobureau betaald moet worden inclusief de door hen berekende kosten. Dat wil zeggen, als de contributie zonder toevoeging van kosten na ontvangst van een brief van dit bureau, toch op de Evergreen bankrekening wordt gestort, dit bedrag onmiddellijk wordt teruggestort, daar anders de kosten op ons conto komen. Het innen van contributie heeft niet veel zin, als er weer kosten ingeleverd moeten worden.

 

Op 7 juni wordt de opdracht aan het incassobureau verstrekt, tot die tijd is nog gelegenheid de contributie inclusief boete te voldoen.

 

Jaap Breunis.

Mede namens het bestuur,

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01