header.png
 
 
Jongste Jeugd

JONGSTE JEUGDDAG 2016

Nieuws afbeelding 17-6-2016

Op 11 Juni was de landelijke jongste jeugddag. Vele verenigingen kunnen en hebben zich daarvoor beschikbaar gesteld. Zo ook natuurlijk Evergreen.

Er waren maar liefst 18 meiden teams (9 x 6-tal + 9 x 8-tal) en dat verdeeld over 2 velden is best wel veel. Ondanks de motregen in de ochtend was dat niet te merken bij de wedstrijden. Zoals elk jaar wordt er een thema aan dit toernooi gekoppeld. Dit jaar was het de "Olympische spelen”. Een mooi sportief onderwerp, waar een ieder zich in kon vinden. Alle teams hadden wel iets Olympisch aan of op het hoofd. Klik op de volgende link ( zie foto’s ) en klik daarna op het tekstbalk onder de foto’s om de foto te vergroten )


De toernooileiding had dit jaar weer allerlei meiden dingen geregeld. Als eerste moest er een mooi hockeyschema in elkaar gedraaid worden. Inplannen van de scheidsrechters, want dat hoort bij een hockeytoernooi. Maar alleen daarmee schiet je als organisatie te kort. Aan alles was gedacht, zo was er een nagelstudio, een speed-meter waar de hockey slagkracht gemeten kon worden, ook mocht je gebruik maken van de manden met buiten speelgoed.  Mocht je denken is dat alles, dan had je het mis. Er stond ook een dubbele reuze kruip, sluip, spring en klim luchtkussen hindernisbaan voor echte stoere meiden.


Van sporten krijg je honger. Ook daar had de leiding rekening mee gehouden. Er stond een lekker buffet voor de teams klaar. De deelnemers lieten deze zeker niet voorbij gaan. Met veel plezier werden de broodjes knakworst en boterhammen opgegeten.


Aan het einde van het toernooi kreeg elke deelnemer een Jongste-Jeugd-dag medaille en een mooie teamfoto als herinnering aan deze mooie dag op Evergreen. Wij hopen dat iedereen een leuke dag hebben gehad.

Wij bedanken hierbij iedereen die ons hebben geholpen. De C- jeugdspelers die hun eerste wedstrijdjes floten, ouders bij hulp van de lunch, Rob de fotograaf, Celine van de EHBO, Dimitry, de meiden die op verschillende plaatsen hulp hebben geboden en de barmedewerkers voor deze dag. Het was een grandioze jongste jeugd dag 2016.


De JJdag 2016 commissie

klik op de volgende link ( zie foto’s ) en daarna op het tekstbalk onder de foto’s om de foto te vergroten

 

Lilian, Alexia en Jeffrey





 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01