header.png
 
 
Accommodatie

NIEUWE SLEUTELS CLUBHUIS EN HEK

Nieuws afbeelding 1-9-2016 Allen,

Donderdag 1 september 2016 is op het clubhuis een electronisch sluitsysteem aangebracht. Dit systeem gaat voor een aantal deuren de gewone sleutels vervangen. Hiermee willen we ongewenste toegang op het terrein en in het clubhuis, maar ook het verlies en kopiƫren van sleutels, tegengaan. Voor de normale deuren worden geen sleutels meer uitgegeven; voor het grote hek zal achter de bar een kastje met een breekglas worden voor de nooddiensten.

De volgende deuren worden voorzien van een een electronisch slot: 
- personenhek bij ingang
- achterkant en zijkant van het clubhuis
- keepershok.

Er komt een aantal verschillende soorten passen; deze verschillen in welke deur en op welke tijdstip deze geopend kan worden. Dit wordt hier niet in detail uitgelegd, maar in hoofdlijnen komt het er op neer dat 24x7 uur toegang niet meer is toegestaan. Dit zal ook gehandhaafd gaan worden. Het passeren van de hekken zonder sleutel of pas is niet toegestaan. Leden die dit toch doen riskeren een sanctie. Er is voorzien in een pas waarmee coaches op zaterdag en zondag de keeperstas kunnen halen en brengen. Het openen van deuren en hek wordt vastgelegd. 

Iedereen die een pas wil hebben kan deze aanvragen. Dit zal per aanvraag worden beoordeeld. Let op: het hebben van een oude sleutel geeft niet automatisch recht op een nieuwe pas. Coaches en trainers kunnen een pas aanvragen via de TC (Rob) de overige aanvragen lopen via de accommodatie (Marjorie).  Er is geen borg verschuldigd, maar bij verlies zal bij ontvangst van een nieuwe pas € 5,- verschuldigd zijn, direct af te rekenen. Bij vertrek van de club en bij het niet inleveren, wordt dit bedrag ingehouden van de borg. De passen worden op persoonlijke titel verstrekt. Dit houdt in dat de persoon die een pas uitleent aan een ander persoon, verantwoordelijk gehouden wordt voor wat er gebeurt met die pas. Het uitlenen aan niet-leden is uitdrukkelijk niet toegestaan; bij overtreding van dit verbod wordt de pas direct en zonder overleg ingetrokkken. 

Tijdens wedstrijden en tijdens de trainingen geldt dat het personenhek en keepershok gewoon open mogen blijven staan na de eerste toegang.  Over het afsluiten volgen nog aparte afspraken, die individueel of per team nog nader worden afgestemd. 

Het mag duidelijk zijn dat wij met de invoering van een aantal beveiligingsmiddelen een doel hebben. In eerste instantie is deze gericht op het reduceren van inbraken, maar het is ook zeker bedoeld om de normale gedragsregels met betrekking tot de faciliteiten zoals clubhuis en veld af te dwingen bij leden en niet-leden.  Als bestuur willen wij echter nu niet de stap zetten om op voorhand een uitgebreid reglement met bijbehorende beperkingen toe te passen.  Wij vertrouwen erop dat leden zelf verantwoordelijk omspringen met onze eigen faciliteiten en ook toezien op de gasten die ze meenemen. Mocht in de toekomst blijken dat dit niet afdoende is, behouden we ons als bestuur het recht voor om alsnog en per direct regels in te voeren, met sanctie en beperkingen. Gezien de aantasting van vrijheden van welwillende leden en het open karakter van onze club, hopen wij uiteraard dat dit niet nodig zal zijn. Spreek elkaar hier dus op een normale manier op aan. 

Wij streven ernaar om alle aanvragen en uitgiftes voor 9 september a.s. afgerond te hebben. Wij verzoeken jullie in verband met het aantal te verwachten aanvragen en de beperkte beschikbaarheid van passen er begrip voor te hebben dat niet iedere aanvraag per direct kan worden afgehandeld. 

Bij onduidelijkheden of vragen kunt u terecht bij mij of Marjorie. 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur

Marjorie en Paul


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01