header.png
 
 
Scheidsrechters

start Clubscheidsrechter cursus

Nieuws afbeelding 9-9-2016
Vandaag (9 september) hebben alle 14 jarige competitie spelende Evergreners (jongens en meisjes) hun digitale clubscheidsrechter cursus op hun email adres gekregen. Deze cursus is voor hun 30 dagen actief. Dat houdt dus in dat zij 30 dagen kunnen inloggen. Na deze periode vervalt hun inlog en kunnen zij niet meer met deze digitale cursus leren en/of testen maken.
 
 
Deze digitale cursus biedt nog plaats voor enkele senioren en coaches van een Evergreen 11-tal die hun kaart nog niet hebben
Ook ouders van A & B jeugd zijn van harte welkom.
 
 
Het is een digitale cursus op je eigen computer en je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe lang je gaat inloggen. Je krijgt voor een periode van 30 dagen een inlog. Dit is meer dan voldoende. Met weten en begrijpen kom je al een heel eind. Het zijn de valkuilen waardoor je fouten maakt. Dus met een beetje inzet en herkenning mag het geen probleem geven.
 
 
Tip voor iedereen :
Wacht niet tot de laatste week met het bekijken van deze KNHB scheidsrechter cursus. Begin vandaag en je zal straks tijdens jouw eigen wedstrijd vele regels in makkelijke, maar ook in moeilijke situatie gaan herkennen. Ook jouw teamgenoten zijn met deze cursus bezig. Bespreek het met elkaar. Help elkaar.
 
 
Allemaal heel veel succes
 
 
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01