header.png
 
 
Bestuur

VAN HET BESTUUR : EINDELIJK WEER HOCKEY

28-2-2010
De krokusvakantie is afgelopen, de scholen beginnen weer en gelukkig het hockey ook. De zaalperiode ligt al weer een paar weken achter ons, met drie kampioensteams als mooie oogst, maar daarna wilde de lange winter maar van geen wijken weten en bleef het veld de meeste tijd onbespeelbaar. Maar nu kunnen we er weer tegen aan, vanaf 1 maart beginnen alle trainingen weer en in het weekend start het tweede deel van de veldcompetitie. Ook daar staat Evergreen er met veel teams gunstig voor. De eerste dames- en herenteams staan net onder de nummers één en hebben uitzicht op een mooi eindresultaat, veteranen A heeft ook alle kans op promotie en bij de jeugd zijn er meerdere teams met kampioenskansen. En voor de teams die minder uitzicht hebben op een prijs is het in ieder geval weer een feest om er weer lekker tegen aan te gaan de komende maanden.
Behalve hockeytraining en competitie gebeurt er nog veel meer in de club.
Het bestuur is druk bezig met de planning van de aanleg van het tweede veld, dat deze zomer hopelijk opgeleverd zal gaan worden. Met het tweede veld kan de vereniging verder doorgroeien, niet alleen in ledental, maar ook ,doordat er  meer trainingsmogelijkheden ontstaan, in kwaliteit. Dit vraagt om de inzet van veel goede trainers en coaches. Om hen te ondersteunen is er het Hockey Academy programma, waarover op 1 april een avond wordt gehouden voor onze trainers en coaches. Onze vrijwilligers-trainers en coaches willen wij elk jaar graag bedanken voor hun inzet en daarvoor wordt een speciale clinic georganiseerd voor de trainers met medewerking van een hockey-international  en voor de coaches een avond met poolreiziger Marc Cornelissen over coaching en teambuilding. Voor de jongste jeugd staat er onder andere een Evergreen-show op de agenda en de vriendjes-vriendinnetjes dag en de Rabo Jongste Jeugddag. De feestcommissie heeft ook nog plannen voor leuke dingen. Dan hebben we nog de uitwisseling met Marlow. Er komt nog de traditionele bedankborrel voor de vrijwilligers en de huldiging van de, hopelijk vele, kampioenen. De familiehockeydag zal dit jaar waarschijnlijk in iets aangepaste vorm worden gehouden, omdat naar alle waarschijnlijkheid in die periode het grasveld niet beschikbaar is vanwege de aanleg van het tweede kunstgrasveld.
Het is een greep uit de vele activiteiten die er de komende maanden nog staan te gebeuren, Evergreen bruist van de activiteiten. Via de website of e-mail zullen we iedereen bijtijds informeren over de komende activiteiten.
Wij wensen iedereen weer veel plezier op de velden.
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01