header.png
 
 
Fithockey

FITHOCKEY!

Nieuws afbeelding 16-1-2017

Aan alle 50 plussers; evergreenleden, familie, kennissen.


(Als het niet voor jou geldt, breng dit dan onder de aandacht van anderen, voor wie het mogelijk interessant is).


Al plannen uitgewerkt om in 2017 meer en gezond te bewegen??


Fithockey kan daar uitstekend aan bijdragen. Het is speciaal opgezet voor 50 plussers. Maar wat is fithockey eigenlijk. Lees deze korte samenvatting:


Het is een buitensport, op kunstgras. Bewegen in de buitenlucht zorgt voor aanmaak van vitamine D, wat goed is voor de botten. Elke fithockeytraining kent een warming-up en een cooling-down. De oefeningen zijn gericht op het soepel houden van spieren en gewrichten, zonder dat het een zware belasting is voor de deelnemers. Iedereen kan naar eigen kunnen meedoen.


Het heeft een spelelement, dat tegemoet komt aan de competitiedrang, die iedereen nou eenmaal tot op zekere hoogte heeft. Het spelmateriaal en de spelregels zijn zodanig dat de kans op blessure klein. Ook hier geldt: Iedereen kan aan het spelletje naar eigen kunnen meedoen. Fithockey is daarom bij uitstek geschikt voor 50plussers, zowel voor mannen als voor vrouwen.


Er zijn prettige sociale contacten. De manier van trainen zorgt voor een ontspannen sfeer. Na de training wordt altijd nog tijd genomen voor een kopje koffie of thee, hetgeen als een aangename afsluiting wordt ervaren.


Fithockey vindt plaats op dinsdag van tien tot elf uur. Op de eerste dinsdag van september begint het nieuwe seizoen.


Nieuwsgierig geworden?


Dan zijn er de volgende mogelijkheden:


Lees meer informatie op de Evergreen website onder "teams” en "informatie fithockey”.


Kom gewoon op een dinsdag om even voor tienen naar Evergreen, om te kijken wat fithockey inhoudt, of beter nog om gewoon mee te doen (sportschoenen met goede grip). Het kan handig zijn om vooraf te mailen dat je van plan bent te komen, want en enkele keer is er geen fithockey!

Namens Koos Ouwerkerk!
Ben je geïnteresseerd stuur dan een mail naar: [email protected].

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01