header.png
 
 
Fithockey

FITHOCKEY!

Nieuws afbeelding 10-4-2017

Een leuk onderdeel van het beweegprogramma


Vooral voor senioren vanaf 55 jaar is het blijven bewegen belangrijk. Als je dat niet doet, verdwijnt de soepelheid en de conditie. Bewegen kan op allerlei manieren. Fithockey kan een interessant onderdeel daarvan zijn. Het is speciaal toegespitst op senioren en heeft van alles in zich. Ga maar na:


Het is een buitensport, waarbij veel spieren- en lichaamsfuncties bijzonder aandacht krijgen. Door het buitensporten wordt vitamine-D aangemaakt, dat gunstig is voor de botten. Fithockeytraining begint met een warming up en een cooling down. De oefeningen hierbij zijn specifiek gericht op het soepel houden van spieren en gewrichten, zonder een zware belasting voor de deelnemers.


Het spelelement in fithockey spreekt iedereen aan. Doordat bal en stick van soepel materiaal zijn en de spelregels aangepast, is fithockey weinig blessuregevoelig. Iedereen komt aan de bal en kan naar eigen kunnen meedoen met het spelletje.


Door de manier van trainen zijn er prettige sociale contacten. Na de training wordt dat nog bevorderd door een gezamenlijk kopje koffie.


Iedere dinsdag van 10.00 uur tot 11.00 uur is er Fithockey bij hockeyvereniging MHV Evergreen. Meer informatie kan verkregen worden door een mailtje naar [email protected] of door gewoon een keer langs te komen om te kijken wat het allemaal inhoudt.

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01