header.png
 
 
Bestuur

Veld 1 verboden toegang

Nieuws afbeelding 14-5-2017 Allen,

Morgen begint de gemeente Maassluis met het vervangen van veld1.  De planning is dat het veld voor 1 juli gereed zal zijn. Het is totdat het bestuur het veld heeft vrijgegeven, niet toegestaan om het veld te betreden. Dus ook niet om naar veld 2 te lopen, de vorderingen van de werkzaamheden te volgen, of het veld 'te testen'. Veld 2 is uitsluitend toegankelijk via het looppad voorlangs het clubhuis en aan de zijde van de Albert Schweitzerdreef. 

Het mag duidelijk zijn dat er op en rond het Evergreen terrein materialen van de aannemers staan en mogelijk ook aanwijzingen, bijvoorbeeld om plaatsen niet te betreden of om af te stappen van de fiets. Volg deze aanwijzingen op. Schade als gevolg van niet opvolgen van aanwijzingen, zal op de betrokkenen worden verhaald, het bestuur neemt geen verantwoordelijkheid voor het negeren van aanwijzingen. 

Jullie zijn uiteraard welkom om de vorderingen te volgen, op het terrein, sociale media of door leden van het bestuur hierom te vragen, maar zorg ervoor dat de werkzaamheden zonder incidenten verlopen. 

Ouders van jonge kinderen worden hierbij dringend verzocht om de kinderen dit verbod duidelijk uit te leggen en toe te zien dat dit ook wordt nageleefd. 

Namen het bestuur

Paul Luijnenburg




 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01