header.png
 
 
TC

NIEUWE KEEPSTER DAMES 1 SEIZOEN 2017-2018!

Nieuws afbeelding 24-5-2017

Hallo allemaal,

 


Wellicht dat jullie het al gehoord hebben dat onze vaste rots in de branding van Dames 1, de keepster Vita, een jaar op reis gaat. Hierdoor is zij niet in de gelegenheid om uit te komen voor Dames 1. Vita, names de TC en bestuur bedanken wij jou voor je inzet in de afgelopen jaren bij onze vereniging!

 


Door het vertrek van Vita werden TC en hoofdtrainer Yves Christiaan de Vos gedwongen om op zoek te gaan naar een nieuwe keeper. Namens de TC kan ik jullie melden dat dit is gelukt.

 


Met toch enigszins gepaste trots kunnen wij melden dat wij volgend jaar gebruik kunnen maken van de diensten van Katya Pokidko. Katya is momenteel de tweede keepster van het nationale Oekraïense team U21 (onder de 21) waarmee zij komende zomer hoopt deel te nemen aan het EK in Tjechië.

 


Katya komt uit de stad Sumy dit ligt op 350 ten noord oosten van de hoofdstad Kiev. Ze speelt al 10 haar hockey en doet op dit moment eindexamen.

 


Tijdens het afgelopen zaalseizoen was Katya al actief in Nederland. Zij heeft onder andere gekeept bij Cartouche Dames 1 en Dames 2 in de zaal. Dit was niet geheel onverdienstelijk want Katya is met Dames 2 van Cartouche kampioen geworden in de reserve overgangsklasse!

 


Deze ervaring is Katya erg goed bevallen en zij wil dit jaar extra ervaring opdoen op het veld.

 


Katya zal vanaf augustus 2017 in Nederland zijn. Zij gaat op afstand (E-learning) deelnemen aan een sportopleiding in de Oekraïne. Gedurende het zaalseizoen zal Katya tijdelijk naar huis gaan om examens te doen waarna zij in maart weer zal terugkomen om het seizoen af te maken.

 


Katya wordt begeleid door Michel de Lange (teammanager van het nationale Oekraïense vrouwenteam).

Namens de TC,

Rob Gabreëls

Gerelateerde nieuwsberichten

Commissie Hockeyzaken
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01