header.png
 
 
Bestuur

WIE VOLGT IN 2011 ONZE WEDSTRIJDSECRETARIS OP

19-3-2010
Resi van Beers is de wedstrijdsecretaris van Evergreen, een onmisbare rol die zij met veel plezier vervult. Nadat zij nu al meerdere jaren op perfecte wijze de organisatie van het wedstrijdschema heeft verzorgd en nog een aantal zaken die daarbij komen kijken, heeft zij aan het bestuur kenbaar gemaakt, dat het tijd is om op zoek te gaan naar een opvolger. Resi heeft aangegeven het volgende seizoen (2010-2011) nog als wedstrijdsecretaris actief te zullen blijven om op die manier haar opvolger goed in te kunnen werken. Hoewel het bestuur het natuurlijk erg spijtig vindt, dat zij op termijn gaat stoppen, zijn wij erg blij dat zij,door dit ruim van tevoren bekend te maken, ons de gelegenheid geeft haar opvolging goed te regelen met een zeer ruime inwerkperiode.
De belangrijkste taken zijn het plannen van het wedstrijdschema voor de thuiswedstrijden en het terugkoppelen hiervan naar de KNHB en het invoeren van het wedstrijdschema incl verzameltijden op de website (kan allemaal thuis met de computer), de communicatie met de bond/het district over (voorlopige) teamopgaves, wensenlijst uit/thuis spelen, dispensatieverzoeken etc, afspreken van oefenwedstrijden met wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen, contactpersoon tussen bond/district en vereniging betreffende wedstrijdzaken. Het gaat hierbij met name om de veldcompetitie, zaken rond de zaalcompetitie worden door Wim Bekink verzorgd.
Wanneer je interesse hebt om Resi over een jaar op te volgen en graag meer wilt weten over de taken en tijdsbesteding, neem dan contact op met Resi of één van de bestuursleden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01