header.png
 
 
Sponsoring

HERNIEUWDE SAMENWERKING VAN ZANDEN ORTHODONTIE EN MHV EVERGREEN

Nieuws afbeelding 3-6-2017

Als sponsorcommissie kunnen wij jullie mededelen dat onze trouwe sponsor VAN ZANDEN ORTHODONTIE samen met onze vereniging een grote stap gaat maken!


 

Van Zanden Orthodontie heeft ingestemd om hun bedrijfsnaam te verbinden aan ons nieuwe waterveld. Vanaf aankomend seizoen heet het nieuwe waterveld het VAN ZANDEN veld!!! Bij aanvang van het nieuwe seizoen zal het nieuwe waterveld dus ook duidelijk te herkennen zijn als het VAN ZANDEN veld. Maar daarover op een later tijdstip meer informatie! (de sponsorcommissie is momenteel nog in gesprek met sponsoren omtrent het verbinden van de bedrijfsnaam aan veld 2).


 

De tweede grote stap die VAN ZANDEN samen met onze vereniging maakt is dat Van Zanden Orthodontie de shirtsponsor wordt voor alle jongens en meisjes jeugdteams (F jeugd, E jeugd, D jeugd, C jeugd, B jeugd en A jeugd) van MHV Evergreen! De hernieuwde samenwerking is vastgelegd voor de duur van 4 seizoenen en start vanaf het nieuwe seizoen 2017-2018.


 

Wat houdt dit voor onze leden in?

Op zaterdag 10 juni 2017 zal er voor elk jeugd team een verplicht pasmoment worden geregeld. Verplicht? Ja, op die manier weten wij zeker dat alle kleding klaar is voor aanvang van het nieuwe seizoen.

 


U krijgt op een later moment te horen wanneer uw kind onder begeleiding van de coach op zaterdag 10 juni aan de beurt is om met het hele team op onze club het nieuwe outfit te passen. De organisatie zal hierbij rekening houden met teams die nog thuis- en uitwedstrijden spelen.

 


Nieuwe outfit? Inderdaad! MHV Evergreen heeft ook een lopende samenwerking met het merk Reece. Als verenging willen wij uniformiteit uitstralen dus naast het nieuwe shirt zal er ook een broekje of rokje met MHV Evergreen logo moeten worden aangeschaft. De nieuwe kleding is te koop bij Biesheuvel Sport in Maassluis, zij officieel dealer van het kledingmerk Reece. Mocht u reeds in het bezit zijn van een broekje of rokje van het merk Reece dan kunt u dit gratis laten bedrukken bij Biesheuvel Sport.

 


MHV Evergreen heeft met Biesheuvel Sport afgesproken dat leden die een hele set tegelijk bestellen in aanmerking komen voor 20% korting op de aanschaf van het broekje/rokje en sokken. Geen korting op het shirt? Jawel, Van Zanden Orthodontie sponsort een gedeelte van de aanschaf van het nieuwe shirt. Op die manier hoeft u maar 30 euro voor een nieuw shirt te betalen.

 


Onlangs is er een nieuwe sponsorcommissie gestart bij MHV Evergreen. Op dit moment bestaat deze uit 3 leden, te weten: Bianca Coenradie (lid), Robert Jan Pullen (lid) en Rob Gabreƫls (voorzitter).


Met vriendelijke groet,
De sponsorcommissie.

Gerelateerde nieuwsberichten

Hockoffie
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01