header.png
 
 
Bestuur

Hulp bij installeren slagplanken

Nieuws afbeelding 27-7-2017 Beste leden,

Zoals jullie wellicht gezien hebben is vandaag de mat gelegd op het nieuwe waterveld. De gemeente is druk bezig met het sluiten van de bestrating, hekwerk en egaliseren van het terrein. De waterinstallatie zal komende week worden opgeleverd. Nog even en we kunnen genieten van een nieuw veld. 

De vereniging heeft om kosten te besparen de taak op zich genomen om zelf de slagplanken op het veld opnieuw te monteren. We krijgen nieuwe slagplanken, die onder leiding van de klus club zullen worden gemonteerd. 

Helaas is door de vertraging in de aanleg van het veld de geplande montage van de slagplanken precies in de vakantie terecht gekomen, waardoor een aantal handige mannen op vakantie zijn. 

We gaan vanaf komende week maandag beginnen met de montage van de planken. Aanstaande zaterdag 29 juli om 10:00 zal er op het clubhuis door Arie Berkelder uitgelegd worden hoe we dit gaan doen. 

Hoe eerder de planken erop zitten, des te eerder kunnen we op het veld spelen en kan de laatste verplichte keuring afgerond worden. Bij deze dringende een oproep om te komen helpen.  We verdelen deze klus over een aantal avonden en indien mogelijk zal er ook overdag worden gewerkt. 

Het is geen ingewikkelde klus, maar in dit geval geldt: veel handen maken licht werk.  Kom helpen, doe jullie kinderen een plezier en laat onze klusmannen die ook wekelijks het veld aan kant brengen, niet in de steek. Kom zaterdag naar de club of meldt je bij [email protected]

Groet,

Paul Luijnenburg


   

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01