header.png
 
 
Scheidsrechters

UW HULP VOOR DE ARBITRAGECOMMISSIE?

Nieuws afbeelding 28-8-2017

Wij zoeken voor komend seizoen nog een moeder van een hockeyend kind welke zich in wil zetten voor de arbitragecommissie! Samen met de anderen uit het team starten we in augustus met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.


Afgelopen seizoen is er in samenwerking met de TC, het wedstrijdsecretariaat en de arbitragecommissie een plan van aanpak opgesteld welke een analyse uiteenzet van de huidige problematiek betreft de begeleiding van wedstrijden door scheidsrechters. Een van de conclusies uit het plan is het ontbreken van de mogelijkheden tot voldoende begeleiding van beginnende en gevorderde scheidsrechters binnen onze club. Met de huidige bezetting van de arbitragecommissie, één persoon, is dit een onbegonnen taak gebleken.


Voor het nieuwe seizoen zijn diverse activiteiten gepland waar nog de volledige invulling aan gegeven moet worden. Na een plezierig gesprek met Dennis van Teffelen over zijn korte ervaringen met fluiten heeft hij toegezegd de arbitragecommissie in ieder geval komend seizoen te versterken. Dennis staat met zijn praktijkervaring als fluitende ouder, hij is sinds vorig seizoen in het bezit van een scheidsrechterskaart, pal achter de standpunten om de begeleiding van scheidsrechters te verbeteren en is erg gemotiveerd een fundament voor de komende jaren te leggen.

Dennis is via zijn zoon in aanraking gekomen met hockeyen, hij heeft in het verleden nooit gehockeyd maar zegt dat hij het "met grote zekerheid erg leuk had gevonden!"


Als lid van de arbitragecommissie volg je het traject van de opleiding tot clubscheidsrechter en geef je invulling voor verschillende activiteiten, van een scheidsrechterscafé tot aan de open bijscholingen. De tijd is afhankelijk van de op te pakken taken maar zal sowieso bestaan uit een tweewekelijkse bijeenkomst waarbij de planning gemonitord en waar nodig bijgestuurd wordt. Dit neemt circa twee tot tweeënhalf uur in beslag per twee weken. Voor de opleiding tot clubscheidsrechter is in het seizoen, vijf weken lang, een uur of anderhalf uur benodigd.


Naast Evergreen-vedette Rob de Jong ga ik, Jannick Breunis, samen met Dennis de uitdaging aan op zoek naar scheidsrechterscoaches.

Heeft u interesse? Schroom niet! U kunt bellen of appen naar mijn mobiele nummer 06-39013075 of anders mailen naar [email protected]. Geen hockeyervaring is een pluspunt! Dus net zoals op het veld: bij twijfel doen! Neem contact met ons op.

 

Namens de arbitragecommissie,

Jannick Breunis

06-39013075

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01