header.png
 
 
Bestuur

WIE nomineer jij ?

Nieuws afbeelding 13-8-2017

Hallo Evergreeners, vrijwilligers en ouders,

Het bestuur heeft mij gevraagd om het jaarlijkse trofee-prijsuitreikingfestival dit jaar te organiseren voor de Kampioenen 2016/17 en de vrijwilligers. Normaal is dit festival 1 of 2 weken na eindiging van de veld competitie, maar er wordt hard gewerkt aan de afronding van het waterkunstgrasveld en mede daarom is er een combi gemaakt voor beide in 1 weekend.

Het trofee-prijsfestival is op vrijdagavond 25 augustus. Noteer dit al vast in uw agenda. Deze avond staat natuurlijk ook in het teken van het waterkunstgrasveld en opening van het nieuwe hockeyseizoen 2017/18 op 26 augustus. Wat er precies allemaal gedaan gaat worden op 25-26 augustus zal de Activiteiten Commissie u binnenkort laten weten.

Laat ik mij even richten tot de prijzenfestival. Wat gaan we die avond uitreiken. Ten eerste natuurlijk worden de elftal kampioenen (zaal/veld) gehuldigd. Dit jaar hebben we alleen zaalkampioenen JC1 + MA1 + MB1 + Dames 3. Onze jongste jeugd kent de KNHB regel "een wedstrijd spelen is leuk, er is wel een uitslag maar die is niet belangrijk”. Toch hebben we dit jaar hun uitslagen meegenomen in de VeldClubCompetitie  mede omdat dit een Evergreen prijs is en geen KNHB.

 de Kampioenen

.

Dan hebben wij de "Mereltrofee”. Dit is een wisselbeker en deze prijs wordt sinds 1979 jaarlijks door het hoofdbestuur toegekend aan een Evergreen lid of vrijwilliger dit uitblinkt in activiteiten binnen de vereniging. Op de wisselbeker staan de namen gegraveerd van de leden aan wie de beker eerder is toegekend.

          ( Mereltrofee )

.

Ook wordt de "Van den Wildenberg wisselbeker” uitgereikt. Deze beker is vernoemd naar de eerste en erevoorzitter van Evergreen, dhr. Mario Van den Wildenberg. Deze prijs wordt sinds 1974 door het hoofdbestuur toegekend aan een team, groep die zich afgelopen seizoen heeft onderscheiden door sportiviteit, creativiteit, opkomst en clubactiviteiten.

.

Als 3de mooie prijs hebben we de "Aanmoedigings wisselbeker”. Deze wordt door de Technische Commissie toegekend aan een jongste jeugd team. De naam van deze wisselbeker zegt het al waarom deze wordt uitgereikt.

.

Dit jaar hebben we een primeur. Er komt een nieuwe prijs bij voor de Senioren team. Namelijk de "SeniorTopScorer" van het veldhockey seizoen. Tijdens het hele seizoen heb ik de aanvoerders na elke wedstrijd gebeld/ge-appt om te vragen wat de uitslag was en wie er gescoord hebben.

.

Kortom aan alles wordt gedacht.

Natuurlijk wil het hoofdbestuur en TC ook uw nominatie(s) horen. De Kampioenen, winnaar van de Veldclubcompetitie en SeniorTopscorer van het jaar zijn bekend. Maar wie krijgen de andere 3 trofeeën ? Ik vraag u hierbij om hun te helpen door uw nominatie(s) kenbaar te maken. Hoe moet je dat doen ! Het is eigenlijk heel simpel – stuur een email naar Marjorie Kuijper (zij zit in het Hoofdbestuur) en vertel wie jij nomineert en waarom. En natuurlijk mag je jezelf of je eigen team nomineren. Als je maar uitlegt waarom jij of jouw team de prijs zou moeten verdienen. Zonder uitleg wordt het niet duidelijk. Het gaat niet om wie de meeste stemmen krijgt, maar waarom ! Eigenlijk verdient iedereen van Evergreen deze prijs, maar ja sommigen mogen we best extra in de schijnwerpers zetten.

Dus help ons en vertel wie jij nomineert voor welke trofee en vergeet niet te vertellen waarom! "Het waarom” je iemand nomineert maakt jouw nominatie compleet.

De uitreiking is op zaterdag 26 augustus. Hoe laat en hoe de avond verder wordt ingevuld hoort u binnenkort van de Activiteiten Commissie. Het is het begin van een mooi Evergreen weekend.

Marjorie Kuijper (Hoofdbestuur)  :  [email protected]    

Voor nu al vast bedankt,
Rob de Jong.
 
 
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01