header.png
 
 
Accommodatie

Train eens mee!

Nieuws afbeelding 30-8-2017

 

Ben jij of een van de kinderen geïnteresseerd in hockey en wil je een keertje komen meetrainen ben je natuurlijk van harte welkom en hier op het juiste adres!

 

Bij MHV Evergreen hebben voor alle leeftijden een plekje 

 

Voor kinderen van 4 en 5 jaar

Zelfs voor de allerkleinste hebben we wat leuks aan te bieden. Bij MHV Evergreen hebben we voor de kinderen van 4 en 5 jaar elke week een Funkey les. Funkey is een lesprogramma opgezet vanuit de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) en bij Evergreen gegeven door Elseline Breunis. Belangrijk vinden wij dat FUN in goed leren bewegen centraal staat, oftewel de KEY is. Het programma is gericht op het stimuleren van motorische- en sociale vaardigheden waarbij kinderen leren om op een leuke en veilige manier om te gaan met sportief bewegen en hockey.

 

Klik voor meer informatie over Funkey hier

 

Voor kinderen van 6 tot 10 jaar

Voor de kinderen tussen de 6 en 10 jaar die net beginnen met hockeyen hebben wij het hockeyschooltje. Het hockeyschooltje is om kennis te maken met hockey en om de basistechniek onder de knie te krijgen. Voor de winterstop en na de winterstop wordt er gekeken of het tijd is om iemand van het hockeyschooltje naar een team te verplaatsen, waar ze 2 keer in de week zullen gaan trainen en wedstrijden gaan spelen op de zaterdagochtend. Dit zal tegen die tijd natuurlijk in overleg gaan met de ouders en het kind zodra hij of zij daaraan toe is en de juiste leeftijd heeft bereikt. 

 

Klik voor meer informatie over het hockeyschooltje hier

 

Voor kinderen boven de 10 jaar

Voor alle kinderen boven de 10 jaar die bij Evergreen zijn gekomen via een vriendje of vriendinnetje mogen voor de eerste paar keer meetrainen in het team waar het vriendje of vriendinnetje in zit. Daarna zal er naar het niveau gekeken worden en natuurlijk of er plek is in het team. Er is natuurlijk een kans dat je niet in hetzelfde team zal komen als het vriendje of vriendinnetje als het niveau iets te hoog gegrepen is.

 

Verder bieden wij u de mogelijkheid om op aanvraag elke woensdag tussen 16:15 en 17:15 een training te krijgen met 1 of meerdere nieuwe leden bij Elseline Breunis om de basistechnieken te leren. Naast deze korte training kan je gewoon blijven trainen bij je eigen team maar hierdoor zal de ontwikkeling sneller verlopen. 

 

Mail voor vragen of meer informatie naar [email protected]

 

Voor de papa's en mama's 

Natuurlijk ook voor alle papa's en mama's hebben wij iets leuks te doen bij Evergreen. Recreantenhockey is speciaal bedoeld voor degenen die wel lekker willen hockeyen, maar geen competitie verplichtingen willen. Lekker een balletje slaan op een doordeweekse avond samen met anderen. Wat voorop staat is het plezier in het spel: lekker in de frisse buitenlucht achter een bal aanrennen. Je bent ontspannen en actief bezig, dus het is goed voor je conditie. 

 

Klik voor meer informatie hier

 

Voor de opa's en oma's 

Als laatst hebben wij bij MHV Evergreen ook iets voor de opa's en oma's. De opa's en oma's van nu zijn fitte senioren die midden in het leven staan en willen bewegen, ieder naar eigen kunnen. Fithockey is afgeleid van het standaard hockey. De verschillen zijn dat de bal zacht is, dat de stick vervangen is door een lichte kunststof stick of knots en dat de spelregels zijn aangepast. Met als gevolg, dat er weinig blessure risico is en dat iedereen naar eigen kunnen de intensiteit kan bepalen.

 

Fithockey is daarom bij uitstek geschikt voor senioren boven de 50 jaar. De combinatie van veilig bewegen in teamverband, buiten sporten, sociale contacten en plezier maken is een garantie voor een, lichamelijk en geestelijk, nuttige en prettige tijdspassering.

 

Klik voor meer informatie of een leuk filmpje hier 

Voor meer informatie of vragen kunt u ook mailen naar [email protected]

Hopelijk tot gauw op MHV Evergreen!!



 

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01