header.png
 
 
Jongste Jeugd

Speelster van de week bij Dames 1

Nieuws afbeelding 8-9-2017
De competitie gaat weer beginnen en ook voor Dames 1 bij Evergreen. Natuurlijk willen wij de jongere jeugd enthousiast maken om fanatiek en met veel plezier te hockeyen. Daarom zijn wij opzoek naar speelsters van de week voor elke thuiswedstrijd uit MF1, M8E1, M8E2 en M6E3 om mee te kijken hoe het er voor en tijdens een wedstrijd van Dames 1 aan toe gaat. Zo hopen wij jullie een onvergetelijke, leerzame dag te geven die in het teken staat van hockey.

Wat houdt speelster van de week in?
Als speelster van de week wordt je om 11:45 verwacht en mag je meedoen met de voorbereiding zoals bespreking, warming up en inslaan. De speelsters van de week mogen de afslag nemen, zodat de wedstrijd start. Tijdens de wedstrijd zit je bij de speelster van Dames 1 op de bank, zodat je het echte wedstrijd gevoel kan beleven. Natuurlijk mag je ook op de foto met je favoriete speelster uit Dames 1 en komt de foto samen met je eigen verslagje over de vragen op de website en Facebook. 

Ook als je geen speelster van de week bent, kan je naar onze wedstrijden komen kijken. Het is niet alleen hartstikke leuk maar je leert er ook heel veel van. En natuurlijk vinden wij uit Dames 1 het hartstikke leuk als jullie komen supporteren.

Hoe wordt je speelster van de week?
Wil je uitgekozen worden als speelster van de week, stuur dan gauw een mailtje naar [email protected] en vermeld je naam, team en eventuele verhinderingen. Wees er snel bij want er komen al aanmeldingen binnen.

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01