header.png
 
 
Accommodatie

Werkzaamheden aan clubhuis en terrein

Nieuws afbeelding 21-9-2017 Allen,

Zoals jullie gemerkt hebben zijn direct na de opening van het VanZanden veld de werkzaamheden aan de bestrating en clubhuis begonnen. Zoals verwacht werd er de schade door houtrot aangetroffen aan de onderkant van het kantine gebouw, deze bleek echter groter dan ingeschat. Intussen hebben wij opdracht verstrekt aan de gebr Timmer die het gebouw heeft geleverd, om de fundering en onderkant van de gevels te vervangen. De werkzaamheden beginnen 2 oktober 2017. In de periode daarna zullen steeds delen van de gevel worden verwijderd en hersteld. Gelijktijdig zal de bestrating rondom het clubhuis worden aangepakt. Er komt meer ruimte voor fietsen en de entree zal een meer open aanzicht krijgen. 

Deze werkzaamheden betekenen hinder. Uiteraard zal geprobeerd worden dit tot een minumum te beperken, maar toch een punt van aandacht. In het kader van de veiligheid, maar ook om vlot en efficient te kunnen werken worden delen van het terrein afgezet met middel plastic lint. Kom daar niet achter, zorg dat uw kinderenen dat ook niet doen en loop om als dit wordt gevraagd of aangegeven. Tijdens de bestratingswerkzaamheden zal er een alternatieve plaats aangewezen worden om fietsen te plaatsen. Hierover later meer. 

Op 22 september zal de bouwcommissie de offertes van 3 aannemers beoordelen die geboden hebben op de nieuwbouw van de kleedkamers. Ook hierover later meer.

Namens de accomodatie,

Paul Luijnenburg en Marjorie Kuijper
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01