header.png
 
 
Lief & Leed

Kaart voor Gijs van Leeuwen

Nieuws afbeelding 22-9-2017 Beste leden, 

Op 31 augustus is Gijs van Leeuwen op ongelukkige wijze gewond geraakt bij onderhoudswerkzaamheden bij Evergreen. Hij is van een steiger gevallen en heeft daarbij verschillende verwondingen opgelopen. Het herstel van Gijs gaat erg langzaam. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis, alwaar alleen zijn familie hem mag bezoeken. Gijs is een van de mannen die op de achtergrond, samen met andere leden van de onderhoudsploeg, belangrijk werk  voor Evergreen uitvoert, waaronder het op orde maken van het 'echte’ groen. Je ziet hem misschien niet vaak, maar als je op een opgeruimd terrein staat met gesnoeide struiken dan herken je iedere week het werk van Gijs. 

Als bestuur zijn we erg geschrokken van het voorval en we maken ons erg veel zorgen om zijn langzame herstel. Om hem een extra stimulans te geven, willen we hem met een grote kaart geven met jullie persoonlijke boodschap erop. Ben je niet zo’n schrijver : plak dan een leuke sticker. Wens Gijs beterschap en hopelijk geeft dat hem net dat zetje om snel het ziekenhuis te gaan verlaten. Zaterdag en zondag hangt de kaart op de club. Begin volgende week wordt hij afgeleverd bij Gijs. 

Wij wensen Gijs zijn vrouw Rinie, familie en vrienden ontzettend veel sterkte toe en hopen dat Gijs weer snel thuis is. 

Het bestuur

Paul Luijnenburg, Marjorie Kuijper, Jaap van Loon, Jaap Breunis

PS. Al het contact met Gijs en de familie loopt via Koos Ouwerkerk, mocht je wat extra willen doen, overleg dan met Koos. 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01