header.png
 
 
Scheidsrechters

Word jij onze scheidsrechter

Nieuws afbeelding 1-10-2017
Komende week wordt de scheidsrechtercursus gelanceerd. Alle 1ste jaars B-leeftijd krijgen deze CS (club scheidsrechter) cursus op hun eigen email adres. 
 
Duur van de cursus : 30 dagen
 
Na 30 dagen is de leertijd voorbij en krijgen de cursisten een uitnodiging om een examen te doen die door een KNHB persoon wordt afgenomen.
 
Wellicht zijn er coaches, team begeleiders, ouders van senioren A B C D jeugd die ook deze begeerde CS kaart willen halen. 
Meld je dan snel aan, zodat je ook met de 1ste jaars B-leeftijd groep kan mee doen.
 
De drempel ligt niet hoog. Alle hockeyregels voor 11-tallen wordt besproken. De cursus is digitaal. Je bepaalt dus zelf wanneer je de cursus bekijkt. Maar let op de examen datum is waarschijnlijk 1ste/2de week november. De ervaring leert dat de 5 hoofdstukken in 5-15x inloggen gezien en begrepen is. Ook krijg je 3 proef examens en is er weer een pre-examen avond.
 
Inschrijving : deze week tot vrijdag 6 oktober.
 
Onze jeugd 1ste jaars B-leeftijd moeten, want wij vinden dat belangrijk dat zij weten wat de regels zijn. De KNHB "eist" het ook bij deze leeftijd.
 
Coaches, teammanagers, ouders jullie moeten je zelf aanmelden.
Het is namelijk voor ons niet te doen om jullie te gaan bellen met de vraag of je mee wilt doen. De aktie van aanmelden ligt dus bij jullie. 
 
De cursus is niet gratis, maar wij vinden het heel fijn als wij nieuwe CS (club scheidsrechters) er bij krijgen. En daarom wordt deze cursus zonder kosten aangeboden. 
 
Dus waar wachten jullie op.
Meld je aan - wacht niet - na sluitingsdatum baal je dat je te laat bent !
 
Ik hoor graag van jullie
Rob
namens MHV Evergreen, arbitrage opleiding
 
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01