header.png
 
 
Evenementen

Evergreen organiseert internationaal Paashockeyweekend voor de C-jeugd.

30-3-2010

Ook dit jaar is het ons weer gelukt om voor de Evergreen C jeugd, zowel de jongens als de meisjes, een internationaal weekend te organiseren.

Goede vrijdag verwelkomen wij uit het Engelse Marlow de hockeyende leeftijdsgenoten (12-14 jaar). Zij zullen rond 18.00 uur op ons terrein arriveren alwaar zij direct aan de bak moeten.

Er wordt een training gegeven door een aantal spelers en speelster van ons Heren en Dames 1. Deze training zal gezamenlijk met de Evergreen C jeugd afgenomen gaan worden.

Na afloop van de training zal er gezamenlijk gegeten worden. Na deze gezamenlijke maaltijd zullen we onze Engelse gasten het onderkomen voor dit weekend presenteren. De Evergreen C-jeugd zal zich dan verder gaan voorbereiden op een onvergetelijk weekend.

Op de zaterdag is er een 6-tallen toernooi georganiseerd, waarbij niet alleen Marlow en Evergreen aanwezig zullen zijn maar ook Spirit uit Schiedam.

Zaterdagavond na het gezamenlijke eten zal er nog een gezellig samen, waarin we in ons allerbeste Engels proberen nieuwe vrienden en vriendinnen te maken.

Zondag 1e paasdag staat voor het hoogte punt van dit weekend.

Dan zal er worden gestreden om de wisselbokalen.

Om 11.00 uur zullen de Evergreen C-Jongens strijden tegen de C-Jongens van Marlow en

om 13.00 uur zullen de Evergreen  C-Meisjes strijden tegen de C-Meisjes van Marlow en verdedigen de vorig jaar gewonnen wisselbokaal.

Daarom roep ik U op om dit weekend te komen kijken, hoe de Evergreen C-jeugd het er internationaal vanaf brengt.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01