header.png
 
 
Accommodatie

VULLEN BIDONS

Nieuws afbeelding 18-8-2018 Allen,

We hebben al bijna een jaar een waterpunt tussen het Waterveld en van Zanden veld. Dat punt is aangelegd voor spelers om onder andere bidons te kunnen vullen. Bidons vullen kan uiteraard ook bij de toiletten. Helaas komt het, ondanks herhaaldelijk verbieden, nog steeds voor dat speler kratten met bidons vullen achter de bar of in de keuken. Die kranen zijn daar technisch niet geschikt voor.  Dit heeft nu tot gevolg gehad dat 1 van die kranen achter de bar defect is geraakt. 

Hierbij willen wij nogmaals herhalen dat de kantine geen kleedkamer of doucheruimte is en dat het sanitair van de bar en keuken niet bedoeld is voor spelers om daar hockeymateriaal af te spoelen, wonden schoon te maken of te behandelen of bidons af te vullen. Het is onhygiënisch en er ook zijn voldoende alternatieven op het terrein.  

Er is intussen een extra vulpunt aangebracht aan de terraszijde van het clubhuis. Het mag duidelijk zijn er nu helemaal geen reden meer kan zijn om toch met bidons en bidon kratten in de kantine te komen. Personen die dit toch doen zullen daarop worden aangesproken en weggestuurd. 

Verder willen we ook nog eens wijzen op het rondslingeren van bitjes, bidons, scheenbeschermers, handschoenen, pilonnen, hesjes, shirts, ballenzakken en ander materiaal in de kantine en op het terras. Deze zaken worden zonder pardon verwijderd en niet meer door leden van de bar, accommodatie of bestuur terug gelegd in het daarvoor bestemde hok. 

Wil je voorkomen dat je een keer een training of wedstrijd krijgt zonder materiaal of dat je naar de winkel moet om een nieuw bitje te gaan halen ? Ruim dan je spullen na afloop van de training of wedstrijd gewoon op. 

Namens de accommodatie Paul & Marjorie







 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01