header.png
 
 
Bestuur

AFSCHEID JAAP BREUNIS EN ROB GABREELS

Nieuws afbeelding 12-9-2018 BESTE LEDEN,

Op 1 september jongstleden hebben de penningmeester, Jaap Breunis en Hoofd TC, Rob Gabreels, het bestuur verlaten. Jaap had zijn vertrek per 31 mei al aangekondigd, dit heeft in verband met de afsluiting van het seizoen iets langer geduurd. Het vertrek van Rob heeft zoals op de ALV van 18 mei aangekondigd per 1 september plaatsgevonden. Rob zal zich de komende seizoenen gaan bezighouden met het coachen en trainen van de Heren 1. Zowel Jaap als Rob hebben gedurende de zomerperiode zo veel mogelijk taken overgedragen, zaken afgesloten en nog meegeholpen met de start van het seizoen 2018/2019. Daarvoor willen wij ze namens de leden van harte bedanken. We zullen op een gepast moment nog afscheid nemen. 

De taken van de penningmeester zullen totdat er een nieuwe penningmeester is aangesteld door de ALV, statutair waargenomen door de voorzitter en de secretaris. De operationele zaken zullen door de commissie financiĆ«le zaken worden opgepakt. Vooralsnog komt de functie van hoofd TC niet meer terug als bestuurslid. De TC zal in het vervolg onder de voorzitter vallen. 

De ALV zal medio oktober plaatsvinden. Wij willen hierbij opnieuw een oproep voor een kandidaat  voor de functie van penningmeester. 

Namens het bestuur

Paul Luijnenburg, Marjorie Kuijper en Jaap van Loon
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01