header.png
 
 
Website

De donkere dagen komen er weer aan. Maar niet op Evergreen!

Nieuws afbeelding 1-10-2018
Het licht (en het water) gaan uiteraard gewoon aan op onze velden. Daarvoor hebben we tegenwoordig een geavanceerd computerprogramma, dat op basis van de astronomische gegevens uitrekent wanneer het donker wordt en een half uur voor zonsondergang (want dan is het al echt schemerig) het licht aan doet. Een investering die zichzelf binnen de kortste keren terugverdient, want het energieverbruik beperkt zich op die manier tot het minimale.

Na de trainingen van de jeugdteams gaan de senioren EN de veteranen aan de slag. De veteranen hebben hun tweede jeugd hervonden en staan sinds kort met 15 man (m/v) sterk op het veld. Ook voormalig voorzitter Koos Ouwerkerk is nog altijd actief op de club. Hij staat elke dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 met fithockey voor echte senioren op het kunstgras. Hockey is echt jong geleerd en oud gedaan, heerlijk toch?

Overigens doet het ons goed om te zien dat ouders op de echt wel donkere avonden onderling zorgen voor het veilig van en naar de club komen van onze jeugdleden. Ook dat is een aspect van het verenigingsgevoel. Evergreen voor elkaar en met elkaar!
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01