header.png
 
 
Sponsoring

nieuwe shirts

Nieuws afbeelding 7-3-2020
Beste leden/ ouders van leden,

Naast de toezegging van de Rabobank en Van Zanden hebben wij ook The Stone bereid gevonden om de komende 4 jaar MHV Evergreen te sponsoren. Weer een sponsor waar wij als vereniging erg blij mee zijn!

Zoals eerder aangekondigd is MHV Evergreen bezig met een nieuwe tenueleverancier. Zij komen met 4 verfrissende ideeën voor een nieuw shirt/tenue in onze kleuren zwart en lime groen. Wij kunnen alvast aangeven dat het rokje/broekje zwart blijven.  

Bij de keuze van het ontwerp / design willen we graag (een deel van) de leden mee laten beslissen.

Wij zijn daarom op zoek naar 1 of 2 lid/leden/vrijwilliger per team om met ons mee te denken aan het nieuwe ontwerp van het shirt c.q. aanpassingen aan het huidige shirt, en tevens om dan ook de komende maanden (in maart en aan het begin van het nieuwe seizoen) wat taken rondom de lancering van het shirt voor hun rekening te nemen.

Heb je interesse? Geef je dan op bij je coach of via [email protected]

Dit kan uiterlijk dit weekend 7/8 maart nog, dan weten wij hierna wie wij van elk team kunnen benaderen.

Minimale leeftijd is 15 jaar. Daaronder kunnen leden vertegenwoordigd worden door hun ouders. 

Het bestuur van Evergreen zal nog een ledenvergadering houden om toe te lichten wat o.a. deze positieve sponsorbijdragen voor de club betekenen. Ook zal het volledige proces van de keuze van de nieuwe tenue leverancier worden toegelicht en wat hiervan de positieve effecten zijn voor de club.  Wij kunnen aangeven dat er vele gesprekken zijn geweest met meerdere leveranciers. Alle offertes zijn allemaal vergeleken en De Hockeywinkel stak op meerdere vlakken hier bovenuit.

Als er vragen leven, dan weten jullie ons te vinden:-). 

Groeten,
Romano, Kim, Bianca en Therese

Gerelateerde nieuwsberichten

Hockoffie
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01