header.png
 
 
Clubnieuws

clubnieuws MHV Evergreen

Nieuws afbeelding 9-3-2021

Beste Leden,

 

Alhoewel het stil lijkt is er van alles aan de gang. Met deze update willen wij jullie een kijkje geven in wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurd.

 

De laatste update ging over het uitstel van betaling van de veldhuur aan de gemeente Maassluis. Uitstel van betaling is toegekend. Dit betekent dat wij voldoende liquide middelen hebben tot de volgende contributieronde. Dit was niet mogelijk geweest zonder onze seniorleden en de sponsoren. Deze twee groepen hebben ervoor gezorgd dat de vereniging dit moeilijke jaar financieel gaat redden.


Nu de leden tot 27 jaar weer het veld op mogen kunnen zij hopelijk het seizoen nog deels inhalen. Trainingen en onderlinge wedstrijden zijn sinds deze week weer mogelijk. We hopen natuurlijk dat er snel meer mogelijkheden komen voor de leden die ouder zijn dan 27 jaar.


Ondertussen wordt alweer verder gekeken naar volgend seizoen. Het afgelopen jaar is het ledenaantal fors toegenomen. Vorig jaar hadden wij 267 leden, dit jaar zijn we met 355 leden. Het doel voor volgend seizoen is om de groei vast te houden. Dit willen wij bereiken door een fijne vereniging te blijven voor iedereen die wil hockeyen, met fijne trainers, goed materiaal en een goede sfeer. Hierbij staan we ook altijd open voor eigen initiatieven. Deze zomer proberen we ook weer een actief zomerprogramma op te zetten. Mocht iemand hier leuke ideeën voor hebben of willen helpen, zou dat ontzettend fijn zijn!


Door het stilleggen van de competitie is het misschien aan de aandacht ontsnapt, maar in juli hebben we gestemd voor een nieuw wedstrijdtenue. Het tenue hebben de meesten al gepast en wordt deze maand geleverd! Het nieuwe tenue kan worden gekocht bij Jawasport in Schiedam (als ze weer open mogen) of besteld worden via de webshop van Jawasport. Het zou mooi zijn als we dit seizoen nog in het nieuwe tenue tegen andere verenigingen kunnen hockeyen.


Ook het clubhuis heeft weer een aantal upgrades gekregen. De verwarming zit erin en in de kleedkamers staan banken. Deze banken zijn gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers en in het bijzonder Koos Borsboom die de leiding had over dit project en een enorm deel van het werk heeft verricht. De kledinghaken volgen hopelijk deze maand nog zodat, als de kleedkamers weer open kunnen, deze volledig zijn uitgerust. Vanaf dat moment kunnen we dan echt gebruik gaan maken van het nieuwe clubhuis. Ook de deurdrangers zijn geïnstalleerd zodat er geen vrije inkijk meer is in de kleedkamers en het herentoilet. Als symbolische oplevering is op 25 februari jl. de levering van het recht van opstal bij de notaris gepasseerd waarmee de vereniging formeel eigenaar is van het clubhuis.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur MHV Evergreen.


 

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01