header.png
 
 
Recreanten

Donderdagavond zomeravondhockey

Nieuws afbeelding 10-8-2021

Allen,

 

Zoals jullie wellicht hebben vernomen is de vrijdagavond Zomeravond Hockey komen te vervallen. Dat is erg jammer want er zijn best veel leden die na terugkomst van vakantie nog even een balletje willen slaan.

 

Op donderdagavond trainen normaal gesproken de trainingsrecreanten. Dit zijn vaak ouders van spelende kinderen of spelers die niet veel ervaring hebben, maar het toch leuk vinden om met een bal en stick aan de slag te gaan. Plezier en vooral meedoen is het motto, dus ook al heb je nog nooit een stick vastgehouden, ben je altijd welkom. Onder leiding van de trainers Rob de Jong en Paul Luijnenburg worden de eerste beginselen van hockey bijgebracht. Uiteraard worden deze daarna in de praktijk gebracht met een partijtje. 

 

De trainingsrecreanten gaan de hele zomer door, dus bij deze nodigen we iedereen uit om op donderdag vanaf 19:00 uur te komen. De club is vanaf 18:30 uur open. Ben je geen lid of wil je iemand meenemen? Dat is geen enkel probleem!  Met een klein groepje een balletje tikken? Je ouders voordoen hoe je een stick vasthoudt? Gewoon doen.

 

Bij voldoende aanwezigheid spelen we six-a-side. Dat is hockey op een kwart veld waarbij de regels voor de zaal gelden; de bal mag dus niet geslagen worden of hoog gaan. Ook voor onervaren spelers is dit dus goed te doen. Er is geen scheidsrechter. Gemengd, oud, jong, alles gaat door elkaar.

 

Kom deze zomer dus naar Evergreen en wellicht krijg je de smaak te pakken en kom je ons versterken op donderdag. Voor het geld hoef je het niet te laten; trainingsrecreanten betalen slechts EUR 50,- per seizoen. Daarvoor krijg je iedere week training en speel je in het gezelligste team van Evergreen.

 

Van hard sporten krijg je dorst, dus de bar is gewoon open.

 

We zien jullie komende weken graag komen. Vooraf aanmelden hoeft niet.

 

Met vriendelijke groet,

 

 Paul

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01