header.png
 
 
Bestuur

EVERGREEN HEREN 1 BEGINT AL AAN HET NIEUWE SEIZOEN

20-5-2010 Woensdagavond 19 mei 2010 de standaard trainingsavond van Heren 1. Echter wat valt er te trainen als je net gepromoveerd bent en je nog steeds in een soort roes leeft. Coach Ronald Osephius had dan ook een mooi stukje teambuilding en ontspanning bedacht.

Omdat Evergreen het nieuwe seizoen op een tweede kunstgrasveld mag gaan spelen, waren er nog diverse werkzaamheden om de voorbereidingen goed te kunnen laten verlopen. O.a. de videotoren van Wallcare en de 985 tegels met randen en betonplaten moesten verwijderd worden. Nou wie zou zo’n mooie klus kunnen klaren. Uiteraard de helden van Evergreen. Heren 1.

In een prachtige avondzon kwamen de klussers allen in goede zin en ruim op tijd aan. Zelfs Johan Huis vond dit een mooie ontspanning en bood zich vrijwillig aan. Klus- en sportkleding door elkaar. Scheppen, hamers, steeksleutels, krui- en winkelwagentjes. Het materieel was compleet dus de start van het nieuwe seizoen kon officieel van start.

 

Eerst nog even werkoverleg, gewenning en wie doet nu wat, maar uiteindelijk zat de flow erin en kon men gaandeweg de resultaten waar nemen. Het was niet eenvoudig. Het was geen licht werk. Maar een ieder wist waar het voor diende en eerlijk gezegd was er opnieuw een enorme goede sfeer waar te nemen. Het werk vorderde gestaag.
 
 

De werkzaamheden vorderen gestaag

 

 

Pieter de Waal en Ronald Osephius realiseerde zich opeens dat het mooie grasveld van Evergreen er binnenkort niet meer zal zijn. Ze trokken de bekende stoute schoenen aan en begaven zich met schep en schop richting de middenstip. Na geologische precisie wisten zij de middenstip te verwijderen van de rest van het veld en lieten een prachtig rechthoekige gat achter. Maar wat doe je met een middenstip. Eenvoudig. De groep werd centraal geroepen en trainer Julian de Munnik en de coach overhandigde namens de groep en vanuit het hart deze stip aan de afscheidnemende Sander Jongeneel. Deze nam de complimenten, het applaus en stip in ontvangst en beloofde deze in zijn tuin te planten. Op deze manier leeft er toch nog een stukje Evergreen voort. Een trotse Heren 1 speler was even samen met zijn vertrouwde stukje gras en de mannen lieten hem even op zichzelf. Er moest natuurlijk nog steeds een klus geklaard worden. Fort Evergreen werd langzaam bij de containers zichtbaar en de avond zou snel gaan vallen.

Gesteund door het trouwe clubpils, de motivatie, de fantastische sfeer, de mooie vrouwen van Dames 1 en de wetenschap dat het voor een mooie nieuwe doelstelling is, vorderde het werk sneller dan gedacht. Net voor tienen wisten de mannen het werk te beëindigen en werd er door iedereen individueel afscheid genomen voor het oude gras en heten wij het nieuwe meer dan welkom. Welke mooie taferelen zullen zich hier af gaan spelen. De toekomst weet het. Heren 1 is zich nu al bewust dat zij er alles aan zullen gaan doen om hier mooie dingen te laten gaan zien.

Sander Jongeneel met zijn stip

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01