header.png
 
 
Jongste Jeugd

GESLAAGDE RABOBANK WESTLAND JONGSTE JEUGDDAG BIJ MHV EVERGREEN

7-6-2010

Zaterdag 5 juni jl. was het weer zover, voor de 8ste keer werd de RABOBANK Jongste Jeugd Dag gehouden bij MHV Evergreen. De ME2 en ME3 van Evergreen speelde op eigen terrein. Er kwamen nog 10 teams uit de regio, veel teams hadden zich leuk verkleed en het Evergreen terrein was gezellig versierd!

Het thema dit jaar was DIEREN!  Zo waren er o.a. koeien, dalmatiĆ«rs, bijtjes en vlinders te bewonderen.

Na de warming up, in een heerlijk warm zonnetje, begonnen de eerste wedstrijdjes om 10 uur. Als een team geen hockeywedstrijd speelde, dan waren er leuke spelletjes te doen; een slakkenrace (skippyballen), duizendpotenrace en rupslopen.

Het werd steeds warmer en de kinderen waren de gehele tijd in beweging, daarom werd er veel gedronken. Rond 12.00 uur was het pauze en konden de teams van hun welverdiende lunchpakket gaan genieten.

Na de lunchpauze scheen het zonnetje nog steeds fel en moesten er nog 2 wedstrijdjes gespeeld worden. De gezichten van de meisjes waren rood en bezweet, maar de teams bleven tot de laatste minuut hun best doen.

Na afloop was er een prijs voor het leukst verklede team, en een prijs voor het team dat de meeste dierennamen had verzonnen. Natuurlijk was er voor alle meisjes een mooie RABO-medaille.

 

We kijken terug op een zeer geslaagde dag! We bedanken de RABOBANK WESTLAND en degenen die meewerkten om deze dag tot een succes te maken! Speciaal bedanken we de meiden die zo geweldig hebben gefloten (sommige C-meiden floten vandaag hun eerste wedstrijd!).
 

Het hockeyseizoen nadert nu zijn einde, woensdag 9 juni a.s. zullen we nog trainen. Op woensdag 16 juni a.s. sluiten we voor de Jongste Jeugd het hockeyseizoen af met een pannenkoekentoernooi.

Voor de hele familie is er op Vaderdag (20 juni a.s.) de Familiehockeydag!

Als je daarna nog geen genoeg kan krijgen van het spelletje met de stick, of je wilt wel eens een balletje slaan, dan is er op het veld van Evergreen op de maandagavond (21 juni t/m 9 augustus) nog het Zomerhockey voor leden en niet-leden. Hopelijk zien we daar nog veel bekende en onbekende gezichten!
 
 
 
Link naar meer foto's van deze jongste jeugddag:
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01